maanantai 6. maaliskuuta 2017

Kevään sisustushaaveita

Pirteää maaliskuun iltaa!

Kai se on vaan annettava periksi sille ettei musta oo enää aktiiviseksi bloggaajaksi ja että blogi päivittyy harvakseltaan. Valmiita neuleitakin olisi vaikka miten kun joku vaan kuvaisi ja päättelisi. Seuraa hei ihmeessä Instagramista mun höpötyksiä, sinne päivittyy sentään suht usein sitä tavallista arkea, nimimerkki on @hennininni.

Mutta siis, mä löysin taas intoa päivittää blogiakin kun tuo pitenevä päivä ja lähestyvä kevät saa haaveilemaan kodin uudesta ilmeestä. Oikeesti mulla on niin paha talokuume tällä hetkellä ettei mitään rajaa ja toiveissa on löytää täydellinen uusi koti tämän vuoden aikana. Muutamissa talonäytöissä on käyty ja vahdit on laitettu ilmoittamaan jokaisesta sopivasta myyntiin tulleesta asunnosta, mutta eipä ole vielä tärpännyt. Joten vaikka käytänkin iltani Pinterestissä miettien unelmatalon sisustusideoita, päätin laittaa nykyisenkin asunnon uuteen kuosiin.

Haavekollaasi syntyi Henkkamaukan verkkokaupan innottamana, kun huomasin tämän kevään sisustustrendien mätsäävän hyvin yhteen vuonna 2013 hankkimani perhoskankaan kanssa. Kangas löytyi tuolloin Elloksesta ja mulla on siitä ommeltunu kahdet verhot. Ikkunassa ne eivät tosin ole olleet kesän 2013 jälkeen, mutta nyt innostuin niistä uudelleen ja kasailin haavekollaasin verhokankaan ympärille. Tosiaan H&M:n verkkokauppa tarjosi paljon kivaa verhon kaveriksi ja päädyin näpyttelemään pienen tilauksen tyynynpäällisistä.

Nyt vaan odotellaan innolla pakettia saapuvaksi ja sitten päästään tekemään tästä meidän ihan liikaa tavaraa pieneen tilaan ahdatusta kodista uuden näköinen!

Ei kommentteja: