sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kesäyön Hullutus 2014


Niinhän siinä sitten kävi mitä jo viimeksi epäilin, että kotiin päästyäni ilmoittaudun mukaan Kesäyön Hullutus -haasteeseen. Lankakori on laitettu valmiiksi, ohjeita etsitty, aikataulu kirjoitettu sekä valittu Netflixistä uusi sarja, jonka parissa neulonta onnistuu. Puikot on vielä läpikäymättä, mutta uskon että aikamonta aloitusta saan tehtyä nykyiselläkin puikkovarastolla. Tämän vuoden erikoisuutena on että mukaan saa ottaa myös keskeneräisiä projekteja ja niinpä mun ensimmäinen KYH-aloituksena olkoot lapaset, joiden toinen pari tuli valmiiksi perjantaina. Kuten todettua, itselleni suurin haaste tulee olemaan se että keskeneräisiä töitä tulee olemaan monta tämän haasteen aikana, mä kun tykkäisin tehdä ensin yhden valmiiksi ennenkuin aloitan toista. Mutta enköhän mä selviä, tai sitten neulon vaan niin kovin, että saan nopealla tahdilla valmiiksi neuleita, ettei jää keskeneräisiä.

Listalleni keräsin suurimmaksi osaksi sukkia, osa ihan perussukkaa, toiset vähän haastavampia ja koristeellisempia. Paria uutta "tekniikkaa" aion myös kokeilla, jos uskallan niin kärjestä aloitetut sukat voisi olla hauska lisä listalle. Muutama pipo ja kaksi huiviakin mahtuu mukaan, sekä pari pienempää tiskirätti-projektia, niiden pitäisi ainakin olla ihan yhden päivän juttuja. Nuo huivit ovat varmasti sellaisia, joiden parissa tulen taistelemaan vielä heinäkuussa, varsinkin kun mulla on tälläkin hetkellä keskeneräisenä yksi huivi, jota en aio laskea tähän haasteeseen mukaan. Virkkauksia ei listalleni vielä päässyt, mutta jos tarve vaatii ja inspiraatio iskee, niin suunnitelmia voi muuttaa.

Ajattelin että nämä sunnuntait voisivat olla tällaisia KYH-raporttipäiviä, eli joka sunnuntai antaisin tänne pienen raportin siitä montako aloitusta olen saanut tehtyä ja montako työtä on tehty jo valmiiksi asti. Joka työn tulen kyllä raportoimaan tänne erikseen, sitten kun ne valmistuvat, ihan samalla tapaa kuin tähänkin asti olen neulomuksistani kirjoittanut. Toivon niin kovasti, että saisin tämän projektin onnistumaan, ainakin aloitusten suhteen, sillä viime kerralla se jäi pahasti kesken jo heti alkumetreillä. Siispä löpinät sikseen ja lapasten pariin, toiveena on saada se puuttuva pari tänään valmiiksi niin huomenna päästään sitten varsinaiseen asiaan.

Jos joku nyt asiasta innostui, niin ilmoittautumisaikaa on aina 5.6 asti, lisätietoja löytyy Ravelrystä tai Kesäyön Hullutus 2014 -blogista. Vielä kun saataisiin nyt ne lämpimät kelit niin neuloa voisi ulkona yöhön asti!

Ei kommentteja: