sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

KYH viikko 3


Siinä ne nyt on! Kaikki kaksikymmentä aloitusta ja aloitettuna vielä ihan ajallaan. Torstaina otin loppukirin ja aloitin päivän aikana viimeiset kolme aloitusta. Alkuviikosta olin vielä optimistisella mielellä, että viimeinen aloitus tulee olemaan toinen huivi, mutta torstaina onneksi järki palasi päähän ja siitä mentiin mistä aita oli matalin, eli toinen tiskirätti pääsi listan viimeiseksi projektiksi. Ja tuli valmiiksi saman päivän aikanakin, hih! Viime viikkoisen raportoinnin jälkeen aloitin sunnuntaina siis virkkaamaan koria, johon sain kivasti säilöön kaikki projektit. Oi että toi mun pieni pöytäni näyttää nyt niin paljon siistimmältä, kun siinä on tuollainen iso kori, johon piilottaa kaikki keskeneräiset työt. Joita on muuten listan mukaan enää kymmenen! JES! Puolet valmiina, toinen puoli jäljellä. Enpä olisi ikinä uskonut toukokuun lopulla kun haasteeseen mukaan lähdin, että tilanne olisi juhannuksena jo näin hyvän. Kun vaan vauhti pysyisi, tässähän on nyt kyllä se että pienimmät projektit ovat valmiina ja suurin osa keskeneräisistä on sukkia. Tältä näyttää lista tällä hetkellä: 

KYH 1: Lapaset. UFO-projekti. Aloitettu toukokuun puolella. Valmiit 1.6 
KYH 2: Sukat. Broken seed stitch. Aloitettu 1.6. Valmiit 3.6
KYH 3: Huivi. Aloitettu 3.6
KYH 4: Laukku. Aloitettu 4.6. Pala valmiina 4.6, ompelu puuttuu
KYH 5: Miesten sukat. Aloitettu 4.6
KYH 6: Sukat. Broken seed stitch. Aloitettu 4.6
KYH 7: Pipo. Aloitettu 7.6. Valmis 8.6
KYH 8: Sukat. Lehtikuvio. Aloitettu 8.6
KYH 9: Myssy. Aloitettu 9.6. Valmis 9.6
KYH 10: Pehmolelu. Aloitettu 9.6. Valmis 9.6, viimeistelyt puuttuu
KYH 11: Kirjoneulesukat. Aloitettu 11.6
KYH 12: Tiskirätti. Aloitettu 13.6. Valmis 13.6
KYH 13: Ruttusukat. Aloitettu 14.6
KYH 14: Sukat. Kalajoki. Aloitettu 14.6
KYH 15: Kori. Aloitettu 15.6. Purettu 16.6 ja aloitettu uudelleen. Valmis 18.6
KYH 16: Sukat yöksi. Aloitettu 17.6
KYH 17: Lapaset. Aloitettu 18.6
KYH 18: Junasukat. Aloitettu 19.6
KYH 19: Jämälankapipo. Aloitettu 19. Valmis 19.6
KYH 20: Tiskirätti. Aloitettu 19.6. Valmis 19.6

Kirjoittelin noiden sukkien perään vähän tarkempia kuvauksia mitkä sukat olen milloinkin aloittanut. Lähinnä siksi että meinasin jo itse mennä sekaisin minkä parin aloitin milloinkin. Nyt täytyy ottaa vaan sukkapari kerrallaan projektilistaa pienemmäksi. Juhannuksena ei paljoa ole neulomaan ehtinyt, mutta eiköhän ensi viikolla palata taas normaaliin tahtiin. Olen nyt aloitusten jälkeen jälleen innoissani tästä hulluttelusta. Alkuperäinen lista eli aika paljon ja varmaan mitään ei tullut aloitettua silloin kun olin suunnitellut. Pari uutta juttua otin myös listaani mukaan. Viimeiset kolme projektia olivat tuskailua, mutta pienellä lankakoppien uudelleen penkomisella olisin keksinyt ainakin viisi uutta projektia vielä. Viimeiset projektit sain siis aloitettua yllättävän helposti. Ja kokonaisuudessaan olen tuohon valmiiseen listaan tyytyväinen.

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava juhannus! Meillä ainakin oli ja hyvillä mielin on nämä juhannuksen työpäivätkin menneet. Nyt suunnistan taas töihin ja iltapäivällä laitan taas parin päivän tauon jälkeen puikot heilumaan!

Ei kommentteja: