sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

KYH viikko 1


Ensimmäinen Kesäyön Hullutus viikko takana ja aikataulussa ainakin vielä. Täytyy kyllä sanoa että pitkälti päivät on kuluneet vain neuloen, tuntuu ettei paljon muuhun jää aikaa jos haluaa saada kaiken valmiiksi ajoissa. Käsi osoittaa jo luovuttamisen merkkejä, pakko varmaan pitää tänään loppupäivä lepotaukoa neulonnassa, sen verran särkee tällä hetkellä käsivartta. Ranne on onneksi menossa mukana, pelkään koko ajan koska vanhan vaiva nostaa päätään ja ranne kipu alkaa. Tähän mennessä siis kaikki vielä hyvin. Pari projektia olen saanut valmiiksi astikin jo, toiset ovat pahastikkin kesken. Käytän jatkuvasti aikaa miettien että minkä sitten aloittaisinkaan seuraavaksi. Juu ei, en siis ole todellakaan neulonut sen aikataulun mukaan jonka viikko sitten ylös kirjasin. Pikemminkin olen poiminut to-do-listalta vain neulottavaa ja aivot raksuttavat jatkuvasti miettien jotain ihan uuttakin, mitä en alunperin ollut edes suunnitellut.

Tällä hetkellä KYH-lista näyttää tältä. Päivittelen listaa seuraaviin viikkokatsauspostauksiin sitä mukaan kun aloituksia tulee ja valmista saadaan.

KYH 1: Lapaset. UFO-projekti. Aloitettu toukokuun puolella. Valmiit 1.6
KYH 2: Sukat. Broken seed stitch. Aloitettu 1.6. Valmiit 3.6
KYH 3: Huivi. Aloitettu 3.6
KYH 4: Laukku. Aloitettu 4.6. Pala valmiina 4.6, ompelu puuttuu
KYH 5: Miesten sukat. Aloitettu 4.6
KYH 6: Sukat. Aloitettu 4.6
KYH 7: Pipo. Aloitettu 7.6. Valmis 8.6

Näiden KYHäilyjen lisäksi käytin eilisen ja perjantaisen neuloen sitä yhtä keskeneräistä huivia, jota en halua ottaa mukaan tähän projektiin. Hullua, niinpä! Mutta eiköhän sekin pian valmistu niin sitten pääsee kokonaan vaan kyhäilemään. Olen miettinyt ottaisinko sittenkin mukaan muutaman pari vuotta kesken olleen projektin, jos saisin ne sittenkin joskus valmiiksi. Virkkailuja ei myöskään suunnitellut alunperin, nyt tekisi mieleni vähän myös virkkailla. Katsotaan, tuntuu että tämä haaste muuttuu itseni osalta joka päivä. Pikkuisen jännitän myös jaksanko loppuun asti, toisena päivänä tekee mieli aloittaa kaikki työt jo nyt, toisena ei taas tekisi mieli tehdä yhtään mitään. Kummasti voi yksi neulontahaaste aiheuttaa näin paljon mietteitä!

Nyt pidän kuitenkin ainakin parin tunnin tauon puikoista. Toivottavasti saisin vielä tänä illalla alkuun tänäpäisen ja huomisen KYHin, niin saisin taas huomenna tehtyä jotain muutakin. Heinäkuun loppuun on vielä kovin pitkä aika, vaikka tuntuu jotenkin hirvittävältä saada siihen mennessa valmiiksi vielä 16 töitä. Mutta hei, toisaalta, ensimmäisen viikon aikana tein valmiiksi melkein neljä, eli ehkä tästä selvitään. Katsellaan viikon päästä lisää projekti-kuulumisia!

Ei kommentteja: