sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

KYH viikko 2


Tilanne näytti eilen illalta tältä. Tällä viikolla aloitukset ovat venyneet ja ahdistus keskeneräisistä kasvaa päivä päivältä. Ehkäpä juuri siksi tähän viikkoon on mahtunut pari pienempääkin projektia, jotka saatiin samanpäivän aikana valmiiksi tai vain pikkuisen keskeneräisiksi. Noita sukkia alkaa olla jo vino pino, resorit on suurimmassa osassa vain tehtynä. Alkuviikosta sattui sekin mitä eniten pelkäsin, nimittäin rannekipu. Tosin se ei johtunut neulomisesta, vaan ilmeisesti kannoin töissä vähän liian isoja kirjapinoja kerralla ja hinnoittelijan kanssa heiluminen tuskin helpotti asiaa yhtään. Niinpä tiistaipäivä kului rannetuki ranteessa ja mobilattiakin kului. Maanantai oli varmasti siis tämän viikon tuotteliain neulepäivä. Keskiviikkona kipu oli onneksi tiessään ja sain pikkuisen bussissa neulottua KYH nro kolmosta. Muutenhan päivä meni humputtaen pääkaupungissa. Loppuviikosta oli vähän hiljaista myös ja perjantaina oli pakko ottaa puikoille jotain pientä ja niinpä tiskirätti valmistui illan aikana. Eilen tein kaksi aloitusta ja nyt ollaan kai jotenkin tämän viikon osalta aikataulussa.

KYH 1: Lapaset. UFO-projekti. Aloitettu toukokuun puolella. Valmiit 1.6
KYH 2: Sukat. Broken seed stitch. Aloitettu 1.6. Valmiit 3.6
KYH 3: Huivi. Aloitettu 3.6
KYH 4: Laukku. Aloitettu 4.6. Pala valmiina 4.6, ompelu puuttuu
KYH 5: Miesten sukat. Aloitettu 4.6
KYH 6: Sukat. Aloitettu 4.6
KYH 7: Pipo. Aloitettu 7.6. Valmis 8.6
KYH 8: Sukat. Aloitettu 8.6
KYH 9: Myssy. Aloitettu 9.6. Valmis 9.6
KYH 10: Pehmolelu. Aloitettu 9.6. Valmis 9.6, viimeistelyt puuttuu
KYH 11: Kirjoneulesukat. Aloitettu 11.6
KYH 12: Tiskirätti. Aloitettu 13.6. Valmis 13.6
KYH 13: Sukat. Aloitettu 14.6
KYH 14: Sukat. Aloitettu 14.6

No onhan tossa listassa tosiaan melkein puolet jo valmiina aloitetuista. Paitsi että niitä aloituksia puuttuu vielä jokunen. Olin niin suunnitellut neulovani toisen huivinkin tämän projektin aikana, mutta nyt kun viimein sain tuon ei tähän hommaan kuuluneen huivin valmiiksi (sen parissa mun neuleaikani on kyllä kulunut pitkälti tämän viikon aikan, mutta vihdoin tuli valmista ja kyhäily voi jatkua täysillä!), tuntuu jotenkin ihan hullulta ottaa mukaan toinenkin niin iso työ. Eli ehkä tuo yksi huivi riittää. Lapasista haaveilen, niitä ei listallani ollutkaan alunperin ja nyt tekisi mieli tehdä paritkin. Valittelinko mä tätä jo viikko sitten, että mun suunnitelmalista muuttaa kyllä muotoaan ihan päivittäin. Ja tuntuu että ne parhaat on sieltä jo aloitettukin, ensi viikko voi olla tuskastelua viimeisinä päivinä että mitäs sitä tekis.

Päivittelen tuohon listaan muuten noita linkkejä noihin valmiisii töihin, sitä mukaa kun saan niitä tänne esiteltyä. Näissä "viikkokatsauksissa" en varsinaisesti halua esitellä valmiita töitä, lähinnä ottaa keskeneräisten pinosta kuvaa. Ja kun saan esiteltyä valmiit täällä, en enää ota niitä mukaan seuraavan viikon katsaukseen. Siksi näissä kuvissa saattaa pilkahtaa myös valmiita töitä, joita ei vaan ole blogin puolella vielä erikseen esitelty. Niin ja luulen nappaavani tästä muutamat työt myös joululahjapinoon, eli kaikkia ei välttämättä kesän aikana tulla esittelemäänkään.

Sitäkin vaan mietin, että joku yhtenäinen säilytyspaikka näillä keskeneräisille olisi kiva olla. Nyt ne lojuvat missä sattuu ympäri kämppää ja kun me asutaan täällä muutenkin aika ahtaasti, tuntuu että lojuvat käsityöt vaan lisäävät tätä sotkuisen asunnon kuvaa. Mietin tässä että pitäiskö näille virkata vaikka joku pieni kori, siitähän saisi hienosti myös yhden projektin! Tänäpäinen aloitusidea vielä puuttuu, mutta nyt töihin, jossa ehdin muutaman tunnin miettiä mitä neulon tai virkkaan kun pääsen kotiin.

Iloista sunnuntaipäivää! Viikonpäästä taas lisää kuulumisia ja sitä ennen muutama valmis neulekin!


Ei kommentteja: