perjantai 30. toukokuuta 2014

Kesäksi kortteja

Kaivoin viikolla pitkästä aikaa korttiaskartelutarvikkeet esille ja tein muutaman kortin ajatellen kesän juhlia. Tämä ensimmäinen oli toinen niistä vaihtoehdoista, jonka kanssa äitini ja isäni kävivät eilen onnittelemassa vanhinta serkkuani hänen synttäripäivänään. Varsinaisesta kortista ei ole siis kuvaa, mutta se oli aika identtinen tämän toisen kanssa, väritykseltään vain erilainen. Ikinuoriserkku täytti itseasissa tuplamäärän tuosta kortin numerosta, mutta äiti oli sitä mieltä, että ei korttiin sitä numeroa laiteta. Suurin osa kavereistani täyttää tänä vuonna myöskin tuon neljännesosa vuosisadan, eli tuskinpa tämä toinenkaan kortti menee hukkaan. Yleensä ei tule noita numerolukuja käytettyä kauheasti korteissa, mutta tästä tuli kyllä aika hauska. Taustapaperi on niin kaunis, ettei kortti paljoa muuta erikoisuutta tarvitse.


Seuraavalle kortille ei ole vielä käyttötarkoitusta, se syntyi kuin itsekseen askartelun lomassa. Mansikkapaperi on ihanan kesäinen ja niinpä lisäsin vain raidallista nauhaa, pari timanttia sekä paperiset kukat. Tästä tuli melkein mun lemppari, jotenkin kaikki vain osui nappiin tämä kortin osalta ja eiköhän sillekin vielä kesän aikana löydy käyttötarkoitus.


Ja tämän kortin kanssa lähdetään huomenna juhlistamaan nuorimman serkkuni ylioppilaslakkia. Kortti näyttää kuvassa jotenkin paljon suttuisammalta mitä se oikeasti on, oikeastaan kortti on luonnossa keväisen raikas. Tuo kukkakuvio on hallitseva, joten sen takia en etusivulle laittanut mitään tekstiä, vaan sisäpuolelta löytyvät onnittelut vasta. Mä taidan tykätä näistä yksinkertaisista korteista, kun en mielelläni kauheasti koristeluja kortteihin laita. Riittää kun taustapaperi on kuviollinen, niin vähän naruja ja koristeita on ihan tarpeeksi.Mä viettelen tänään vasta vapaapäivää kotosalla kun eilinen meni töissä. Tämä on niin kuin helaperjantai siis. Kauheasti ei mitään ohjelmaa ole ja jotenkin tuo harmaakeli tuolla ulkona laiskotuttaa kauheasti. Olen koko aamun pyöritellyt mielessäni ajatusta, joka iski päähäni yhtäkkiä alkuviikosta. Ottaako tänä vuonna osaa Kesäyön hullutukseen? Alkuviikon googlailulla ajattelin ettei koko tapahtumaa tänä vuonna edes järjestetä, mutta tänä aamuna löysin tapahtumasta tietoa Ravelrystä ja ilmeisesti tapahtumaa kerätään pystyyn täksikin vuodeksi vähän pikaisemmalla aikataululla. Mulla olisi tuolla TO-DO-listalla vaikka mitä kaikkea ja tämä olisi tietysti hyvä tilaisuus niitä toteuttaa. Olen kuitenkin koittanut pitää viime aikoina linjaa ettei liian montaa projektia olisi yhtä aikaa kesken, joten siinä mielessä tämä juttu olisi kyllä varsinainen haaste. Saisiko sitä oikeasti aloitettua kesäkuun aikana kaksikymmentä uutta projektia ja lopetettua ne kaikki ennen elokuun alkua? Otin osaa tähän projektiin jo muutama vuosi sitten, mutta silloin aloitettuja neuleita sain vissiin viisi ja lopetettua niistä ei tullut kait yhtään, yhden silloin aloitetun piponalun purin ainakin nyt alkuvuodesta! Toisaalta, nyt aloitettavia projekteja on vain se kaksikymmentä ja töitten puolesta päivisinkin aika paljon vapaa-aikaa, eli periaatteessa tämä voisi onnistua. Tein jo listaa siitä mitä kaikkea voisi tehdä ja jopa minkä aloituksen tehdä minäkin päivänä. Langat ja puikot ovat vielä katsastamatta, mutta tuskin kovin montaa uutta ostosta edes tarvitsisi tehdä tätä juttua varten.

Oliko tässä mun ajatuksen juoksussa taas mitään järkeä. Kirjoittelen ylös juuri sen mitä tällä hetkellä pääni sisällä liikkuu ja jään varmasti miettimään asiaa loppupäiväksi. Pieni innostuksen poikanen kytää kyllä sisälläni ja tekisi mieli kyllä lähteä mukaan haastamaan itsensä. No, jään pähkäilemään asiaa ja lähden nyt kaupungille ja luultavasti kotiin päästyä ilmoittaudun mukaan. Eihän siinä nyt mitään menetä, vaikkei haaste sitten onnistuisikaan. Olispahan ainakin paljon keskeneräistä neulottavaa loppuvuodeksi, jos ei töitä saa valmiiksi kesän aikana!

Ei kommentteja: