maanantai 18. marraskuuta 2013

Joulufiilistelyt osa 2

Hui mitä vauhtia viikonloppu vilisi taas silmien edestä! Pikkuisen työhommia, hieman partiohommia, vähän jouluhommia ja paljon kouluhommia. Niihin kyllä kiteytyy tämä viikonloppu. Mä olen viime päivät keskittynyt yhden esitteen tekemiseen ja sen parissa sain viikonloppunakin kulutettua tunnin jos toisenkin. Deadline on torstaina, mutta tänään tilanne alkaa näyttää jo aika hyvältä, eli jospa kerrankin välttyisi siltä viime hetken paniikilta. Puikot saivat levätä kokonaan viime viikolla, mutta sainpas lauantai-iltana kaivettua ompelukoneen esille. Punatulkkukangas pääsi ikkunaan ja punaisesta puuvillasta ompelin ensimmäisen pöytäliinani. Googlettelin oikein kulmien ompelunkin! Luulin ostaneeni kangasta reilusti, mutta pesussa kangas kutistuikin yllättävän paljon ja käänteetkin imaisivat oman osansa, niin että eipä tuo pala riittänyt muuhun kuin tuohon liinaan.

Joulu hiipii kotiin pikkuhiljaa jo muutenkin. Loppuviikosta vaihdoin taulunkehyksiin jouluisampia kasvikuvia, ihana kun kuvia vaihtamalla saa seinästäkin ihan uuden näköisen! Joulukortit ovat myös jo kovasti mietinnän alla, viikolla kävin ostamassa materiaaleja ja sunnuntaiaamusta leikkelin korttipohjat valmiiksi. Projekti edistyy siis pikkuhiljaa. Samoin etenee joulun hys-hys-jutut eli joululahjat, niistäkin pieni vilahdus yhdessä kuvassa.

Päätin että kodin joulu on tänä vuonna punaisen ja valkoisen lisäksi vaaleansininen. Aika ei taida riittää vaihtamaan sohvan tyynyjä ja toisaalta, koska tykkään noista vanhoistakin, niin miksipä niitä vaihtamaankaan. Haaveilen kyllä edelleenkin niistä henkkamaukan tähtityynyistä, ehkäpä näiden nykyisten vaaleansinisten tyynyjen kaveriksi sopisi muutama punainenkin. Joulukoristelaatikoista olen vieläkin onnistunut pitämään näppini erossa, vaikka siis hei, enää viisi viikkoa jouluun! Kauaa ei malta kuitenkaan enää odotella, joulu on kuitenkin vain kerran vuodessa ja sitä on silloin vietettävä kunnolla. Olen antanut parvekkeen jouluvalojenkin jo parina päivänä palaa läpi vuorokauden, kyllä ne vaan piristävät kun iltapäivän hämärässä saapuu kotiin. Toivottavasti tämä jouluhössötys ei ala menemään jo yli, joulu vaan on minusta ylivoimaisesti vuoden paras juhla!.

Jospa sitä sitten keittäisi taas glögiä itselleen ja jatkaisi noita hys-hys-juttuja...

Ei kommentteja: