maanantai 11. marraskuuta 2013

Alkavan viikon mietteet


Tuolla ulkona on kyllä vuodenaikaan nähden ihan omituinen valoilmiö! Aurinko paistaa! Parvekkeella kuvatessa kuvista tuli ihanan lämpimän kellertävän sävyisiä. Jokseenkin hassua kun on tässä jo parin viikon aikana tottunut, että päivälläkin sisällä täytyy olla valot päällä, jotta näkee ja aamuisin ei meinaa osata herätä ollenkaan kun pimeys vaan jatkuu ja jatkuu. 


Viikon alun kunniaksi virittelin parvekkeelle jouluvalot. Ajatuksena oli tuoda valoa pimeyteen, mutta eihän niitä vielä palamaan tarvinnut laittaa, laitetaan niihin valo sitten kun se synkkyys taas saapuu. Pikkuisen tekisi mieleni sanoa, että odotan jo lunta. Vaan isän ja veljeni kanssa eilen pähkäiltiin, että kun viime talvet ovat olleet niin lumisia, niin mahdetaanko tänä talvena edes lunta saada. Toivottavasti nyt kuitenkin, lumi tuo kivasti valoa. Viime viikon joulufiilistelystä ei ole tullut mitään aikaansaannoksia, ainoastaan Lidlistä bongasin ihana Minions-suklaajoulukalenterin. Jospa viikonloppuna ehtisi ommella sen verhon ja pöytäliinan (edellyttäen että kangas tulee sitä ennen pestyä) ja sen jälkeen voisi alkaa miettiä enenmpi joulukoristeita. Viime postauksesta tuli varmaan ilmi, että monta tee-se-itse-projektia olisi mielessä, aika vaan tuntuu olevan kovin kortilla.


Niin se aika. Koen erittäin huonoa omaatuntoa siitä, miten harvoin tämä blogi on taas viime aikoina päivittynyt. Se joka toisen päivän postaustahti kun olisi niin ihanteellinen, joka päiväiseen en millään pysty. Kameraan on kuitenkin ollut viime aikoina jotenkin hankala tarttua, vaikka kamera tällä hetkellä nyt toimiikin kohtalaisen hyvin hajoilemisepäilyksistäni huolimatta. Viime viikko hujahti myös ohi taas sellaisella vauhdilla, että hyvä kun pysyin itse perässä. Kävin alkuviikosta yhdessä haastattelussa ja sen pohjalta ensi kevät tuleekin kulumaan työharjoittelun parissa. Mun kouluinnostus on ollut jotenkin ihan kadoksissa syysloman jälkeen ja siksipä olenkin vähän iloinen siitä, että koko kevään saan viettää muualla kuin koulussa. Keskiviikkona oli ensimmäinen meidän osuuskunnan järjestämä tapahtuma, torstaina vietin ansaittua vapaapäivää poikaystävän seurassa ja loppuviikko vierähtikin taas töissä joulua laitellen. Sain pitkästä aikaa kukkiakin, jotka tosin eivät näköjään montaa päivää kestäneet, kun tänään jo kovasti osoittavat kuihtumisen merkkejä.


Entäs ne käsityöt? Niin no, viime viikon saldo on kahdet sukat, yhdet lapaset ja melkein valmis pipo sekä yhdet aloitetut tilaussukat. Eikai sitä nyt ehdikkään blogia päivittämään kun puikot sauhuaa niin kovaa vauhtia. Seuraavassa postauksessa siis jo valmiita tuotoksiakin, ihanaa kun saa jotain valmiiksi! Nyt alan kuitenkin valmistautua Turkuun lähtöä varten, jostain pitäisi jotain aamupalaakin sitä ennen löytää. Tämän viikon osalta kalenteri näyttää aika täydeltä ja kahteen kokeeseenkin pitäisi lukea. Onneksi tuo aurinko antaa tehokkuusvoimaa, eli innolla vastaanottamaan uuden viikon kujeita!

Hyvää alkavaa viikkoa myös sinulle blogiini löytävä lukija!

Ei kommentteja: