perjantai 1. helmikuuta 2013

Tunnustus ja kuulumiset

SYDÄN TUNNUSTUS:

Sain tämän SYDÄN-tunnuksen Sagalta, Sagalife-blogista. Isot kiitokset tunnustuksesta!

Tämän tunnuksen sisältö menee niin että kiitän tunnustuksen antajaa ja linkitän hänet blogiini. Jaan tunnustuksen eteenpäin viidelle ihanalle blogille ja ilmoitan siitä heille toivoen heidän hyväksyvän sen ja jakavan taas eteenpäin.

Mietittyäni asiaa koko viikon, en edelleenkään osaa päättää keille tunnustuksen jakaisin. Sivupalkista näet seuraamani blogit, jotka ovat minusta kaikki niin ihania, että voisin antaa tämän kaikille. Niinpä en nyt ala tähän erikseen listata kenelle tunnuksen antaisin. Vähän mälsää, tiedän, mutta en vain osaa tehdä päätöstä :)

Kiitän kuitenkin suuresti tunnustuksesta, se onki blogini ensimmäinen!

---

Huhheijaa. Kuluva viikko on ollut yhtä hullunmyllyä, koulun "leikkiyritys" messuja vieteltiin eilen ja messuvalmistelujen lisäksi on ollut muita koulutehtäviä ihan riittävästi. Nyt on messut kuitenki ohi ja jäämme odottelemaan tuloksia. Ensi viikon pitää kiireisenä talous- & kirjanpitoasiat, toisaalta pidän tästä että koulussa on tekemistä. Mutta se vaikuttaa vapaa-aikaan eikä iltaisin oikein jaksa mitään muuta. Tahtoisin alkaa neuloa jotakin, mutta en osaa päättää mitä. Lankojakin olisi valmiina, mutta ne odottelevat sopivaa mallia. Jospa vain keksisin mikä koukuttaisi seuraavaksi.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja: