torstai 28. helmikuuta 2013

Viikon haaveasu


Helmikuu tekee loppuaan ja shoppailuhammasta alkoi pahasti kolottaa. Pärjäsin viime kuun mielestäni aika hyvin, pari pakettia tosin kotiutin. Puolustukseksi on sanottava, että tilasin vain hyvien alennusten vuoksi. 10e maksava mekko ja puoleenhintaan toinenkin, sekä puolenhinnan kauluspaita. Montaa kymppiä ei mennyt, hyvä minä! Tosin ensi kuukautta ajatellen, ei ehkä pitäisi silloinkaan päästää itseään lipsumaan nettikauppoihin eli jatketaan siis haaveilua.

Ylläolevaan kollaasiin innoitti tuo paita. Täysi ihastuminen! Ehkä se on tämä auringonpaiste, joka saa jo ihan kevättuulelle, vaikka sitten pihalle mennessä tajuaa että onhan siellä vielä aika kylmä. Mutta selkeästi ulkona jo huomaa että ehkä se kevät sieltä kuitenkin saapuu. Monikäyttöinen asukokonaisuus kyseessä ja jotain mitä voisin laittaa päälleni oikeastikkin. Tuo huivikin on jotenkin tosi söpöisä. Joka kevät ihastun uudelleen myös kauluspaitoihin. Kollaasin vaatteet kaikki jälleen kerran henkkamaukasta.

Koitan pysyä vahvana ja olla naputtelematta mitään kotiin asti. Pitää ehkä vältellä edelleen kauppojakin. Toisaalta vaatekaapissani olisi varmasti kolo tuolle paidalle...

Ei kommentteja: