tiistai 12. helmikuuta 2013

Rusettilaukku

 

Tammikuun alussa tein listaa siitä, millaisia projekteja tulevan vuoden aikana haluaisin toteuttaa. Yksi niistä oli tällainen rusettilaukku. Heti nähtyäni kuvan Pinterestissä, tiesin että haluaisin oman laukkuni pinkistä pellavasta. Kangas on monta vuotta sitten ostettu ja se on majaillut kangaslaatikossa odotellen käyttötarkoitusta. Sairastavan aika on pitkä, tai ainakin tuntui siltä, että eiliseen päivään mahtui tuplamäärä tunteja normaaliin vuorokauteen verrattuna. Illalla kaivoin tylsistyneenä ompelukoneen esiin ja etsisin ohjeen pikkulaukkuun.Vähän sovelsin ohjetta ja muutin muutamalla sentillä kokoa, johtuen siitä, että vetoketjuni oli pari senttiä liian pitkä ohjeeseen verrattuna. Halusin myös irroitettavan käsihihnan, joten siinäkin tein pienen muutoksen. Sisäpuolella on vaaleanpunaista puuvillalangasta. Tukikangas uupuu myöskin, mutta aika jämäkkä tästä tuli ilmankin.



Mittakaavaa antavat kengät ja kännykkä. Laukun kokohan on siis 23cm x 14cm ja hihnan pituus on 15cm. Tykkään että tästä tuli aika söpöisä. Katsotaan, jospa se pääsisi ulkoilemaan jo viikonloppuna kun tiedossa on tyttöjen ilta! Omituinen pinkkikausi muuten menossa, kaipaan kaiketi jotain piristettä talven keskelle.


Meninpä sitten aamulla raahautumaan taas kouluun ja sehän kostautui, illalla nousi taas kuume. Voi höh, pitäisi vissiin vaan osata ottaa rauhallisesti. Mutta jos suklaa ja kermavaahtokaakao auttaisivat, nehän ei voi olla auttamatta, eiväthän?!

2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Tosi hieno! Mä haluan samanlaisen!

Henni kirjoitti...

Tehdään sullekki! :)