lauantai 5. tammikuuta 2013

Projektihaaveita


Näin uuden vuoden alkupuolella on kiva listata projekteja, joita haluaisi tämän tulevan vuoden aikana tehdä. Olen koukuttanut itseni Pinterestiin, joten seuraavat kuvat ovat pitkälti sieltä. Yllä olevan laukun alkuperä löytyy täältä. Voisin ehdottomasti tarvita tällaisen kesäksi pieneksi käsilaukuksi. 


Palmikoita sukissa. Itseasiassa aloitinkin jo, vähän liian pitkä tuli vain sukasta, eli purkuhommia tiedossa. Sukkahaaveita muutenkin, villasukkiahan ei koskaan voi olla liikaa! Tämän kuvan alkuperästä ei muuten ole tietoa, googlettamalla löysin.


Nyt kun ensimmäinen pitsihuivi tuli valmiiksi, haaveissa pyörii seuraava. Tämä malli on jotenkin kovin ihana. Ohutta huivilankaakin löytyisi jo valmiiksi, neulonnan sijaan voisi tietysti virkatakkin jotain.


Esittelin tämän joskus pari vuotta sitten. Yläpuolen kuva toimii inspiraationa. Miniatyyrijutut ovat olleet jumissa vanhempieni muuton jälkeen ja kyseisessä muutossa nukkekotikin pakattiin ja vietiin kellariin odottelemaan isompaa asuntoa, jonne se taas mahtuisi esille. Lyhtyyn suunnittelemani minihuone olisi ihana saada valmiiksi.


Pieniä virkkauksia. Nopeat projektit ovat kivoja juuri sen takia että ne saa äkkiä valmiiksi. Jotain pientä voisi siis viritellä. Villapaitojahan en muuten tähän postaukseen ottanut ollenkaan, haaveissa on kyllä sellainenkin joku päivä tehdä...


Olen tässä viime aikoina haalinut itselleni aika kasan leivonnaiskirjoja. Niiden kuvia on kiva katsella ja kuola valuu vaan. Jospa tänä vuonna saisi aikaiseksi toteuttaakin joskus jotain herkkuja, pääsisi maistelemaankin. Joku leivontasunnuntai ei olisi ollenkaan paha ehdotus! Kuva täältä.


Viimeisenä käpypitsirannekoru. Houkuttelisi opetella uutta tekniikkaa ja tämä voisi olla yksi sellainen. Rannekoru olisi sopivan pieni juttu, mistä aloittaa. Tietysti rakas nypläysharrastukseni on edelleenkin voimissaan ja pari työtä odottelisi vieläkin päättelyä. Yksi projektihaave voisikin olla tehdä valmiiksi keskeneräisiä töitä. Ehkäpä vielä joku päivä...

Ei kommentteja: