keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Kaurakeksikeskiviikko


Haaveilin itsetehdyistä kaura- ja suklaakekseistä jo koko viime viikon. Tänään toteutin päähänpinttymäni ja leivoin kaurakeksejä heti koulusta päästyäni. Ohje oli vanhasta kotitalouskirjasta, aika peruskeksiohje siis. Taikinan tein kaksinkertaisena ja hyvä että tein, kaksi pellillistä pipareita heitin suoraan roskikseen, on tuo vanha uuni välillä vähän arvaamaton! Pitäisi tähän ehkä kertoa, miten viime yönä yritin tehdä pop corneja saaden ne palamaan mikrossa yhdeksi mustaksi kasaksi, joka kärytti koko asunnon täyteen ruskeaa savua. Onneksi ei palohälytin alkanut soimaan, mutta tuulettaa sain aika kauan eikä haju ole vieläkään kokonaan hävinnyt. Nyt poltin näitä pipareita siis, ehkä minun pitäisi vaan pysyä kaukana keittiöstä! :D Onneksi sentään onnistuneita pellillisiä oli muutama palaneita enemmän ja nyt on keksejä seuraaviksi päiviksi!

Rauhallinen koti-ilta siis tiedossa. Pari kouluhommaa olisi, mitä voisin tehdä, mutta taidan säästää ne perjantaiseen etätyöpäivään. Tänä illalla siis neulotaan! Isille sukat puikoilla, jospa saisin ne tällä viikolla valmiiksi. Tiskipöytä on jälleenkerran hävinnyt tiskivuoren alle, mutta ehkäpä hoitelen asian vasta huomenna. Huomenna myös nypläämään joulutauon jälkeen! Kaivoin alkuviikosta kankaitakin jo esille, ompeluhaaveet elävän vahvoina. Mutta ne sukat ennen sitä. Olen koukuttanut itsenä täysin sarjaan nimeltä Raising Hope, suomeksi isän tyttö (alkoi viime viikolla subteeveen puolella). Minulla olisi vielä muutama jakso sitä tabletilla, niitä siis katsomaan, teekin on varmaan jäähtynyt jo sen verran että voin sen juoda ja puikot käteen!


(en aio edes sanoa noista kuvista mitään, ei, mä en vaan jaksa niitä muokkailla mihinkään suuntaan. 
Tule kesä ja aurinko pian jo niin tästäkin ongelmasta päästään! Jotenkin muuten tykkään noista suuren suurista kuvista, ehkäpä niitä siis jatkossakin)

Ei kommentteja: