perjantai 18. tammikuuta 2013

Päänsärkyä ja pakkasta


Viimeiset kaksi päivää on ollut aivan ihana auringonpaiste! Ja hirveä pakkanen! Onneksi tuo aurinko lämmittää jo aika kivasti ja lämpimämpääkin ne lupasivat viikonlopuksi. Olen vietellyt tänään kotona etätyö-/vapaapäivää. Heräsin aamulla aivan kamalaan päänsärkyyn eli ei ihan niin touhukas päivä tullut, mitä olin ajatellut.


Päänsärystä huolimatta kaivoin kuitenkin ompelukoneen esille. Mielessä oli muhinut jo pitkään ajatus uudesta penaalista. Pitsit ostin Sinellin osaltolta Tampereen messujen aikaan viime syksynä, mutta vieraillessani Helsingissä viime viikonloppuna, näin samoja pitsejä vielä myynnissäkin. Tein muuten jotain ihan ennätyksellistä Sinellissä. Menin käymään sinne aikeina ostaa erikoiskokoisia kirjekuoria ja poistui mukanani vain pari pakettia kirjekuoria! Ei mitään ratkeamia, omituista!


En raaskinut heittää näitä pariviikkoisia neilikoita vieläkään roskiin, on niistä sentään joku vielä hengissä ja nuo rypistyneetkit ovat kauniin värisiä!


Siinä se nyt on. Uusi penaali. Saapi nähdä tuleeko käyttöön asti, vai pitäisikö siitä tehdäkin meikkipussukka penaalin sijaan. Sellainen on kuin ajattelinkin vaikka kaavat piirsinkin ihan päästäni ennen ompeluun ryhtymistä. Hempeitä pastillinsävyjä!


Karkkipurkki! En syönyt, ne vain olivat pöydällä. Penaalipussukan valmistumisen jälkeen leikkelin vielä äidin ostaman putkilohuivin kahtia ja ompelin kappaleista kummastakin vähän kapeamman huivin. Tässä kohtaa päänsärky oli niin kamalaa, että huono-olo aikoi vaivata. Nappasin siis särkylääkettä ja painelin parin tunnin päiväunille. Unien jälkeen päänsärky oli onneksi poissa ja sain vähän siivottua, tiskattua ja pääteltyä yhdet sukat. Koulutehtävistä sen verran että enkunläksyt on puoliksi tehty ja venäjän tehtävien sivusto ei näyttänyt koneellani mitään, eli niistä ei siis voinut tehdä. Siksi oli päivitettävä blogi! Ei siis ihan sellainen päivä mitä olin ajatellut, mutta sainpa kuitenkin aika paljon tehdyksi. Ja onhan tässä iltaa vielä vaikka kuinka jäljellä! 


RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja: