keskiviikko 4. elokuuta 2010

syksy-sormikkaat

Niin siinä sitten taas vaan kävi että heinäkuu vaihtui elokuuksi. Mieli alkoi pyöriä jo syksyssä ja mitäs muutakaan sitä syksyllä tarvittais kuin uudet sormikkaat. Tänään on jotenkin niin syksyisä keli kun sataa vettä ja caprit jalassa ulkona on kylmä. Ja pimeää.

Ainoa asia mistä en tänään tykkää on just se pimeys. Ei auringonvaloa, ei hyviä kuvia. Onko kukaan muuten koskaan koittanut ottaa itse kuvia sormikkaista joita pitää kädessään?! Sanonpa vaan, se on ihan kamalan vaikeaa. Ja koska mahdollinen kuvausapu (=pikkuveli) vielä nukkui ja äiti ja iskä lähtivät kesäretkelle ottaen sen paremman kameran mukaansa, on nää tänäpäiset kuvat ihan hölmöjä. Ja laadultaan tosi huonoja, mun kamera alkaa tulemaan vanhaksi, sillä ennen se otti kyllä ihan hyviä kuvia, mutta nykyään kaikki kuvat on tärähtäneitä ja värit vääristyneitä.


Näitten vessassa kuvattujen väliin (vessassa siis parhain valo) yksi ulkona kuvattu, jossa toi väri esiintyy suhteellisen hyvänä. Nää on taas tätä tein-niinkuin-osasin-ja-halusin -sarjaa, eli mitään ohjetta mulla ei ollu näihin olemassa. Mallineule on kyllä katsottu Novitan uusimmasta lehdestä, siinä tää sama palmikko oli miehen paidassa. Mallikerta toistettu kaksi kertaa ja sen jälkeen vielä muutama oma siirto, jotta sain noi sormien osuudet nätiksi. Lankana seiskaveikan turkoosi, lankahyllyltä voi siis käydä katsomassa mikä on tän langan oikea väri ;)vasen ja oikea. Kiva ottaa kuvia kun pitää kameraa leuan alla ja pistää itselaukaisimen päälle. Yhtään ei tiedä mihin suuntaan kuvaa, ton lattian ei siis pitäis näkyä. No joo. Kaikesta huolimatta, sain ehkä sittenkin muutaman ihan onnistuneen kuvan. Eikä se haittaa vaikkei kuvat oliskaan onnistuineita, tärkeintä on että näistä sormikkaista tuli tosi ihanat, nämä tullaan näkemään kädessäni varmasti useasti syksyn aikana.


Aurinko koittaa pilkistellä tuolta pilven raosta. Tänään on just sopiva ompelupäivä, vesisateen takia. Kyllä lomaan saa yksi sadepäiväkin sopia. Ja saa toi ilma kyllä kirkastuakin, meikä istuttaa itsensä nyt sen ompelukoneen ääreen!

Ei kommentteja: