perjantai 13. elokuuta 2010

Kiirettä pitää ja uusia painokuoseja syntyy

Mä laitoi hihat heilumaan ja töpinäksi tän ensimmäisen kouluviikon aikana. Maanantaina lähden työssäoppimaan ja sen jälkeen en varmaan muutamaan viikkoon pääse koululla käymään. Koko alkuviikon muokkailin kesällä piirtämiäni kuvia photoshopilla. Sain jopa tehtyä aika pitkälle viime syksyistä seinätekstiilityötä. Kuviot tuli maalattua kankaalle ja yksi osa brodeerauksestakin tehtyä. Torstaina tulostettiin isolla tulostimella kuvat kalvolle ja vedeltiin seuloihin valoitusemulsiot. Tänään sain seulat valoitettua. Aika juoksemiseksi meni koko päivä kun ravasin edestakaisin kankaapainotilan ja brodeerauskopin väliä noin kymmenen minuutin välein. Tulipa käytettyä viimeinen koulupäivä supertehokkaasti!

Norsut ja sammakot samalla seulalla. Toiseen seulaan laitoin omenat ja päärynät, joita on siis tarkoitus painaa erivärillä norsujen väleihin. Voi päättää haluaako siis norsut omenoiden kanssa vai norsut päärynöiden kanssa :) Kolmas seula on vanhan kuosin (postauksen kide-patalaput) elvytys, tällaisia tein ensimmäisenä vuonna kankaanpaino jaksolla ja nyt ajattelin ottaa kuosin uudelleen käyttöön joulumarkkinoita ajatellen.

Sammakkokuosi vähän lähempää, eipä tosta kyllä paljoa erota, yhden sammakon korkeus noin neljä senttiä.


Testipaino, hyvin toimii seula vaikka viiva ei olekkaan kamalan paksu.


Tämäkin oli testipaino. Pelkäsin ettei nuo norsujen silmät tule näkyviin mutta hyvin näkyy. Tuollaiset pienet kohdat on aina jänniä, seula menee niin helposti niistä tukkoon. Testiväreinä käytin vanhoja jämävärejä, eli värit tulee varmasti sitten oikeassa painossa muuttumaan. Mielessä pyörii jo monta väriyhdistelmää tälle kuosille.


Lähikuva.

Nyt on mietinnässä että missä näitä kuoseja voisi käyttää? Ehdotuksia otan vastaan, millaisessa tuotteessa sinä haluaisit kuoseja nähdä? Itse olen miettinyt lähinnä erilaisia pussukoita, pieniä laukkuja ja tyynyliinoja. Tuota norsua tekisi mieli myös painaa trikoolle, siitä saisi vauvoilla ja lapsille kivoja bodyja ja paitoja :)

Koululta asunnolla siivoamaan ja verhoja ripustamaan. Kotona tein vielä ison nipun uusia käyntikortteja kun vanhat tuli jätettyä alkuviikosta Raisioon. Huominen jatkaa samaa hulinaa: aamulla aikaisin Somerniemen torille pystyttämään myyntipöytää (äiti lupautui myymään sinne), sitten sieltä ysiksi töihin, sieltä partioon syksytapahtumaan, sitten partion kokoukseen, sieltä vauhdilla Saloon. Jospa sitten sunnuntaina ottais taas rennosti, maanantaina alkaa se työssäoppiminen, pikkasen minnuu jo jännittää :)

Ei kommentteja: