tiistai 10. elokuuta 2010

suunnitelmissa*

Sinne se kesäloma sitten meni. Koulu alkoi eilen ja tää eka viikko menee viime vuotisia rästihommia vääntäessä. Tosin ehdin tänään pestä muutaman seulan sekä skannata norsukuosin koneelle ja tehdä myös sen omppuversion siitä. Jos sais ne seulat vielä kalvostettua ja valoitettuakin tällä viikolla niin vois työssäoppimisjaksolla koittaa löytää jostain sitä painoaikaa. Kankaita tuli ostettua eilen hirmu nippu ja tänään vähän lisää, syksy ja jouluvärejä.

Lauantaisesta Somerniemi päivästä ei valitettavasti tullut otettua kuvaa, mutta pöytä näytti suunnilleen samalta mitä torstainakin. Kyllä huomasi, että suurinosa mökkiläisistä oli jo lähtenyt takaisin koteihinsa, ei ollut torilla niin paljoa vilskettä kuin keskikesällä. Suurkiitos taas kaikille pöydän viereen pysähtyneille. Eilen käytiin pikareissulla Raisiossa, vihdoin, ja jätettiin muutamia meidän tuotteita myyntiin Sisustushuone Lumoon. Tosi kivan näköinen kauppa, vielä ei nettisivuja ole, mutta osoite löytyy googlettamalla ja ryhmäkin facebookista. Siellä myynnissä siis mun örkki- ja akkelipussukoita :)


Nyt tämän kuvan uskaltaa jo täällä julkaista kun saajan syntymäpäivä meni ja lahja tuli hänelle jo vietyä. Tein tilda ohjeella näitä korutelineitä. Kuvan koru ei ole itsetehty, korujentekoa en ole vielä koittanut ;) Tänään sain viimeisteltyä muutaman samanmoisen lisää, viisi näitä tuli yhteensä tehtyä, mutta lopuilta puuttuu vielä alustat. Täytyy laittaa isä taas sahailu hommiin kun hän palaa kotiin reissultaan.

Loppuun vielä yksi riemuitsemisen arvoinen asia: asunnolla koko kevään ja kesän ollut julkisivuremppa alkaa lähestyä loppuaan. Eilen oli viety telineet jo pois, oli niin ihanaa kun näki taas ikkunasta ulos. Kyllä se remppa vaan ihmeesti paransi talon ilmettä. Vielä ei ole ihan valmista, parvekkeilta puuttuu vielä kaiteet. Tänään oli siivoamassa sitä neljän kuukauden aikana kertynyttä pölyä, mahtaako siellä ikinä tulla siistiä. Muutamien huonekalujenkin paikkaa vaihdoin jo, kun on vuoden verran katsonut niitä kalusteita samassa paikassa niin täytyyhän sitä koittaa jotain uutta järjestystä saada. Nyt tekis niin kovin mieli hommata uudet verhot ja ehkä jotain muutakin pientä sisustusta. Ens viikolla pitäis siis muuttaa takaisin sinne täältä pakopaikasta, joten eiköhän tällä viikolla vielä pääse siivoamaan lisää. Tavaroita vois myös muuttaa takaisin, jotenkin tuntuu että olen kesän aikana raahannut tänne kotiin takaisin aika paljon kaikkea... Mutta nyt nukkumaan, että huomenna jaksaa taas reippaasti kouluun. On se vaan aina yhtä vaikeaa kesäloman jälkeen opetella herämään ajoissa...

*miten ton otsikon keksiminen on aina yhtä hankalaa?!?!

Ei kommentteja: