perjantai 6. elokuuta 2010

iltatorilla jälleen

Jee, blogger toimii taas! Yritin jo eilen illalla näitä kuvia tänne saada, mutta toi lataus ei vaan onnistunut. Eilen siis tosiaan oli taas myyntipäivä Salossa. Hyvin huomasi että ihmisten kesälomat alkaa olla ohi, oli aika hiljasta iltapäivästä. Illemmalla ihmiset sitten lähtivät liikkeelle torin hälinään. On se aina vaan niin ihana kuulla positiivista palautetta omista töistään. Ja muutama tuote lähti taas maailmalle! Hiphei!

Luokkakaverini Anne oli mukana ja nää viuhkan malliset pussukat on hänen tekemiään. Tosi kivoja!

Annen kuosi on pingviini, jota löytyy patalapuista, tyynyliinoista ja pussukoista.


Örkkipussukoiden väriskaalaa


Kiva ilta. Tänään lomailu jatkui ja suunnaksi Linnanmäki. Viime huvipuisto käynnistä on jo tosi monta vuotta, joten olipa kiva taas päästä kaikkiin laitteisiin. Ja ilma oli mitä mainioin, eikä ihmisiäkään ollut ruuhkaksi asti, joka laitteeseen pääsi melkein jonottamatta. Kuten sanoin, ne kesälomat on jo ohi. Sen kyllä huomasi myös takaisin tullessa kun osuttiin tietty just siihen pahimpaan paluuruuhkaan. Tunnin verran matka piteni kun motarilla oli etanavauhti. Tosin mikäs siinä ajellessa kun on aikaa. Eka kerta kun ajoin Hesassa, jee, suuri saavutus pienelle ihmiselle ;) kerran vaan ajoin väärin...

Jaa juu, huomenna olen tavaroineni Somerniemen torilla. Anne lähtee myös matkaan. Toivottavasti sieltä saa vain myyntipaikan. Jos et ole koskaan käynyt Somerniemen torilla niin ehdottomasti kannattaa sinne joskus poiketa. Tori keskellä ei mitään ja ihmisiä ihan hurjasti. Kirppispuolelta tekee myös kivoja löytöjä. Eli myyntiviikko jatkuu huomenna!

Ei kommentteja: