sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Kukkien kieli

Tänään tuntui taas siltä että voisi saada jotain piirreltyä. Listasin luettaviin blogeihin monta uutta nimeä ja selatessani niitä inspiroiduin. Paljon kauniita asioita ja painokankaita löytyy seuraavista uutuuksista: rain and shine, betz white, pippijoe, ink and spindle, monaluna, Kristen Doran Design ja the red thread. Näitä katsellessa alkoi tulla sellainen olo että jokin uusi painokangas on itsellekin saatava.

Nappasin kainalooni kirjahyllystä kirjan Kukkien kieli ja painelin etupihan keinuun, varjoon, piirtämään. Kirja on peräisin 80-luvulta ja se on täynnä Marilena Pistoian ihania kuvia. Yllä ehdoton suosikkini, appelsiininkukkia.


Mutta ei vaan inspannut enää. Kauniita kuvia, kädet ei vaan toimi. Kun ei osaa piirtää niin ei osaa piirtää. Joitain ihan onnistuneita, joitain ihan epäonnistuneita. Skannataan ja katsotaan saisko näistä kummiskin jotain aikaseksi.


Norsumainen painosuunnitelma on pyörinyt mielessä jo pitkään. Piirsin varmaan sata norsua tätä varten. On muuten hankala eläin. Pupuja tuli paljon helpommin. Päärynöitä ja omenoita norsujen kaveriksi, tästäkin sais varmaan hiomalla ihan kelpo kuosin. Tykkään tästä kyllä jo noinkin, se on ihan mun näköinen. Mutta photarilla sais varmaan hiottua vielä pikkuisen paremmaksi. Omena versio vielä uupuu, se on myös tehtävä.

Neljä tuntia vierähti ennenkuin ehdin edes tajuta. Kuluu se sunnuntaipäivä kivasti näinkin. Nyt sormet himoitsee sukkapuikkojen kimppuun, Sinkkuelämää ykkösleffa odottais myös katsomista.

2 kommenttia:

anna kirjoitti...

kivan näköinen kuosihahmotelma. kiinnostaisi miten sen tuosta teet valmiiksi painotuotteeksi asti...olisiko aihetta omaksi postaukseksi asti? :)

Henni kirjoitti...

kiva että joku muukin tykkää :) katsotaan nyt mitä tapahtuu kun koulu taas alkaa ja pääsee painokangassaliin tekemään seuloja ja painamaan. mutta haaveissa kyllä olis että tästä tulis joku päivä ihan oikea kangas :)