lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden 2016 viimeiset hetket


Vuosi vaihtuu alle tunnin päästä ja melkein meinasi jäädä koko kooste tekemättä tästä vuodesta. Vuoden loppua vietetään kuitenkin rauhallisissa merkeissä ja pitääkseni hetken taukoa palapelin rakentelusta, kaivoin läppärini jälleen esiin. Nopeasti koostiin kasaan vähän tänä vuonna neulottujen sukkien kuvia. Ihan alkuun täytyy myöntää että jäin kyllä tammikuussa asettamastani tavoitteesta aika kauaksi, nimittäin ihan ei viittäkymmentä sukkaparia tullut tänä vuonna neulottua. Monta paria kuitenkin, mutta ei ihan niin paljoa kuin mihin itseni haastoin. Syynä tähän on yksinkertaisesti se että kesäkuukausina neuleinnostus oli aivan kadoksissa ja vuorokauteen ei muutenkaan ole enää mahtunut niin paljoa neulonta aikaa kuin ennen. Sopivasti sain kuitenkin lankavarastoa tuhottua ja varmasti aika monta uuttakin kerää varaston jatkeeksi saapui, Kirjoneuletta tuli tehtyä tänä vuonna edellisiä vuosia enemmän ja muutamat tilaussukatkin mahtuivat vuoteen. Läppäri on ollut huollon alla ja kameraa ei vain ole jatkanut kauheasti kantaa mukana, olen siis ihan varma että läheskään kaikkea tänä vuonna neulottua ei ole kuvattu ja näin ollen blogissa esitelty. Blogi pitikin melkein puolen vuoden tauon kun en vain saanut revittyä itsestäni päivityksiä irti, mutta nyt yritän tehdä taas ryhtiliikettä.

Käsityörintamalla tapahtui vuonna 2016:

ainakin 24 paria sukkia neulottuna, näistä 4 olivat tilaussukkia
villatakki on aloitettu, vihdoin!
yhdet lapaset, yhdet sormikkaat, yhdet kämmekkäät
tupsupipo
virkattuja pieniä ylioppilaslakkeja
yksi ommeltu mekontekele, joka kylläkin on vähän keskeneräinen
vinopino onnitttelukortteja sekä parisenkymmentä joulukorttia

Totta puhuen toivoin että olisin ollut tänä vuonna vähän tuotteliaampi, mutta arkielämä piti aika kiireisenä ja näin ollen neuleaika oli vähäistä ja kännykän peleihin on tullut iltaisin tuhlattua hyvää neuleaikaa. Toisinsanoen olen ollut välillä laiska. Mutta sen olen itselleni sallinut ja se että pääsin melkein puoleenväliin sukkatavoitteessani on kyllä ihan hyvä saavutus. Ensi vuonna ei voi kun parantaa siis!

Mitä muuta tähän vuoteen mahtui, niin aikast paljon kaikkea. Viime vuoden joulukuussa alkanut työ pitää kiireisenä ja olen tykännyt kyllä joka päivästä. Olen saanut vastuuta ja päässyt oppimaan uutta. Kesällä tuli reissattua ympäri Suomea niin työn kuin huvinkin merkeissä ja ehdinpä viikon kesälomalla reissataTukholmaankin sekä syksyllä tehdä reissun Tallinnaan kamalimmassa merenkäynnissä ikinä! Oikeasti, ikinä ei ole laivalla varmasti pelottanut heilunta niin kovasti kuin tällä retkellä. Autonpenkillä on siis tullut istuttua ja sitäkin enemmän varmaan sohvanpohjalla, Loppukesästä hurahdettiin Pokemoniin ja oltiin ihan luvalla lapsellisia monena iltana. Kesällä opettelin betonitöiden tekoa ja sain synttärilahjaksi oman singerin. Talokuumetta podin jälleen, mutta kun sitä oikeaa ei ole löytynyt, niin elo jatkuu yksiössä. Mies on pysynyt rinnalla edelleen ja ystävien seurassa sain viettää monta ihanaa hetkeä.

Kaiken kaikkiaan tämä vuosi jää mieleen siitä, että se kului yllättävän nopeasti ja niin paljon kaikkea on mahtunut mukaan että ei meinaa perässä pysyä. Kiireinen, mutta silti jotenkin tavallisen arkinen. Ihana ja ilostuttava. Olkoon vuosi 2017 myös kaikkea tätä ja yritänpä saada perinteisen mitä vuonna 2017 käsityörintamalla tapahtuu -postauksen myöskin aikaiseksi lähiaikoina. Nyt kotiin skumppapullon ääreen, ihanaa vuotta 2017 kaikille!

viime vuoden koosteeseen tästä

Ei kommentteja: