sunnuntai 18. joulukuuta 2016

JoulupostiaTämän vuoden joulukortit vein postiin menneen viikon tiistaina ja toivon mukaan ne ensi viikolla saapuvat vastaanottajille. Kunnollisia kuvia en ymmärtänyt korteista ottaa mutta löytyipä puhelimesta sentään muutama kuva.

Tämän vuoden kortit tehtiin punaiselle kartongille, jonka päälle liimasin vähän pienemmän kartongin, tuollaista vanhaa puuseinää muistuttavaa. Vähän punaista nauhaa ja pieni rusetti siihen kiinni kuumaliimalla. Kuvioina oli joululaulujen tekstejä sekä joulureseptejä, nuo kuviot ostin jo hyvissä ajoin lokakuun lopulla Prismasta ja niiden ympärille syntyi muu kortti. Kartongit löytyivät Sinooperista ja punainen nauha Tigeristä.

Parisenkymmentä korttia tuli tehtyä ja yhtään kokonaan identtistä ei joukosta löydy. Tykkään kun samoista materiaaleista saa kuitenkin rakenneltua uniikkeja kortteja. Itse olin näihin tämän vuotisiin tuotoksiin varsin tyytyväinen, toivottavasti saajatkin tykkää!

Olen tänään joko päivän huhkinut ja nyt on koti siivottu lattiasta kattoon, lahjat paketeissa ja joulun fudget ja marengit valmiina. Mä olen nyt valmis jouluun, vaikka jotenkin vaikea uskoa että siihen ei ole enää viikkoakaan!

Ei kommentteja: