tiistai 13. joulukuuta 2016

Marike
Tämä sukkamalli keikkui TO-DO -listalla aivan liian pitkään. Tai ehkä jopa pidempään mietin haluanko neuloa sukat yksi- vai monivärisestä langasta. Syysruskan aikaan keltainen Nalle-lanka kuumotti sormia ja niinpä Marike-sukat vihdoin pääsivät puikoille.

Malli löytyi siis facen Voihan Villasukka ryhmästä ja pienen alkukangertelun jälkeen mallineule alkoi sujua ulkomuistista. Minähän en juuri pidä sukkien neulomisesta suoraan ohjeen mukaan ja siksi olikin kiva kun näistä oli vain mallineule ja sukan sai vääntää muutoin oman pään mukaan. Silmukoita oli puikoilla vissiin 13 ja mallikerran toistoja tuli tehtyä 8 kuvion verran.

Tämä malli on kyllä kaunis ja ehkä vähän tekisi mieli tehdä uusiksikin, tällä kertaa ehkä monivärisestä langasta. Keltainen ei ole juuri suosikkivärini, mutta kun jostain väristä tulee älli päähän niin eihän siitä ohi pääse.

Ps. Iik, jouluun enää alle 2 viikkoa! Jouluaskartelut vievät kovasti aikaa. Instagramissa pääsee seurailemaan meidän arkielämää, nimimerkki on @hennininni

Ei kommentteja: