lauantai 1. maaliskuuta 2014

Tervetuloa maaliskuu!

Helmikuulle sanottiin heipat ja ihana on vastaanottaa maaliskuu. Viime kuukausi meni onneksi nopeasti, vaikkakin kovin levottomissa tunnelmissa. En ole kahteen viikkoon saanut nukuttua yhtään yötä putkeen, siis minä joka oikeasti nukun öisin kuin tukki enkä herää yhtään mihinkään. Mieli vaeltelee ja kaipa stressitasokin on pikkuisen korkealla. Toivon että tämä kuu saa kuitenkin muutoksen aikaan, prosessi on ainakin jo laitettu alulle eli siis päätös on tehty ja sitä lähdetään tässä nyt toteuttamaan. Kunpa jotain vain tapahtuisi pian.

Nämä lauantai aamupäivät ovat kyllä ehdottomasti olleet viikkojeni kohokohta jo oikeastaan koko tämän vuoden. Ei kiirettä mihinkään ja voi rauhassa rentoutua. Nukkua pitkään tai no mun tapauksessa pitkään tarkoittaa yhdeksän aikaan heräämistä ilman herätyskellon piipitystä. Oli heti aamusta sellainen olo, että jotain pientä voisi leipoa ja mieleeni muistui Valion suklaamarenkien ohje, jonka näin jo jokunen viikko sitten jossain lehdessä ja silloin se jo varasti mielenkiintoni. Etsisin reseptin tänä aamuna netistä ja eikun leivonta hommiin. Valmiita marenkeja popsittiin vaniljatuorejuuston kanssa, oi että oli namia!

Pientä asunnon siivoamista sain myös aikaiseksi tehtyä ja sen jälkeen linnoittauduin sohvalle neulomaan. Poikakaveri lähti kotiaan kohti ja minä laitoin Gilmoren tyttöjen levyn pyörimään. Kaksi jaksoa ja sain taas yhden sukkaparin viimeisteltyä. Vaikeiden päätösten edessä ollaan taas kun pitäisi keksiä mitä neuloisi seuraavaksi. Pinterestistä hakemaan inspiraatiota siis! Pyysin veljeä hakemaan minut vanhempieni luokse, äitin ruokapatojen ääreen tänään siis. Vähän tekisi mieleni lenkkeilemään, ilma on selkeästi tänään keväisempi kuin eilen ja juoksemisharrastusta olisi tarkoitus tässä kevään aikana taas herätellä. Nyt kuitenkin valitsemaan jokin uusi neule ja lanka, että on illaksi tekemistä ja odottelemaan kyydin saapumista. Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja: