perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kevättakkeja

Hiphei, sieltä se kevät saapuu kovaa vauhtia! Ja sehän ei tarkoita mitään muuta kuin että vaatekaappi kaipaa taas uudistusta. Koitan pitää itseni järkevänä ja vältellä kuitenkin tänä vuonna hysteeristä shoppailua, mutta varmasti kevään vaatemallistoista jotain kivaa tarttuukin. Jokin asia ei kyllä muutu milloinkaan ja se on uuden kevättakin hinkuminen ja pakollinen tarve. Tai siis ei varmastikkaan olisi mitään pakollista tarvetta, mutta kun...! Niin, kaupat täyttyvät kaikista ihanista uutuuksista. Listasin muutamia suosikkejani alle.


Aloitetaan tästä mun lemppariperuskaupastani eli Henkkamaukasta. Muutamakin kiva takki löytyi valikoimista. Tuo vasen on lempparini näistä, vaikka pikkuinen miinus hupun puutteesta. Oon kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että hyvässä takissa on huppu. Mutta muuten malliltaan tuo sininen on kyllä lempparini.


Seuraavaksi Nellyn valikoimista Onlyn ja Vilan takkeja. Nämä kuvat ei kyllä anna tosiaankaan parasta kuvaa takeista, näyttivät kuvissa paljon paremmilta kun olivat mallien päällä. Materiaali kevättakissa olisi mielestäni hyvä olla sellainen, joka kestää myös sadetta. Koskaan kun ei voi tietää millainen kevätmyrsky yhtäkkiä yllättää.


Zalandosta bongailin suosikki merkiltä Even&Odd. Tältä merkiltä tilasin aikoinaan talvitakkini ja olen kyllä tykännyt. Nytkin valikoimista juuri tämän merkin tuotteet miellyttivät silmääni eniten. Näistä on vaikea valita lempparia, tykkään kovasti kaikista. Entäs se kevättakin väri? Vaaleat sävyt ovat keväisiä, sinisestä ja mustasta tykkään aina, mutta keväällä voisi olla värikkäämpääkin.


Yksi takkimalli, joka on pyörinyt musthave-listallani jo muutamankin kevään ja syksyn olisi anorakki. En tiedä mikä siinä viehtättää, mutta ihana olisi leutoina kevät päivinä vetää ylleen tuollainen hupparimainen takki. Keskimmäinen näistä on R-collectionin valikoimista, reunimmaiset Zalandosta. Mietin josko tänä keväänä jo toteuttaisin tämän haaveeni ja niinpä klikkailin nuo Zalandon takkiset ostoskoriini. Postipakettia odotellessa siis!

Todellisuus on oikeasti kyllä sitä, että se viime keväänä hankittu takki on kyllä vieläkin aika kiva ja tosi hyvässä kunnossa ja pari vanhempaakin takkia ovat sellaisia, joilla varmasti pärjään vielä tämänkin kevään. Toivon kovasti että jompikumpi noista tilaamistani anorakeista on hyvä, eiköhän se olisi sitten jo riittävä takkiostos täksi kevääksi. Käytännöllisyys ja järkevyys ennen kaikkea tässä takkihommassa vai mitä? Vaan kun se järki on joskus niin kiva unohtaa kun ihania uutuuksia sattuu eteen.

Ei kommentteja: