sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntain tulppaanit
Meinaa millään keritä tänne mitään päivittelemään, pahoittelut! Nyt kävi vielä niin hauska juttu, että mun läppärin laturi, joka on jo jonkin aikaa temppuillut, hajosi eilen kokonaan. Laitoin uuden laturin tilaukseen, mutta toimitusajasta ei ole tietoa. Toivottavasti tulee nopeasti, kyllähän näitä postauksia saa tabletille kirjoiteltua, mutta kuvien lisääminen on vähän hankalaa ilman läppäriä. Kiva homma, not! Sain nyt kuitenkin vielä lisättyä kuvat pariin postaukseen ennenkuin akku loppui kokonaan ja poikaystävän läppärin laturilla lisättyä vähän virtaa omaankin koneeseeni, mutta eipä siitä enää pian apua ole, kun tämä varalaturi lähtee tiistaiaamuna taas viikoksi Poriin, jotenka sitten vain odotellaan sitä uutta laturia saapuvaksi.

Olen tämän viikonlopun nauttinut täysin vain vapaapäivistä. Ajatella, että pitkästä aikaa oli kokonainen viikonloppu täynnä vapaata. On nukuttu pitkään, pelailtu jazzia, katsottu telkkua, kyläilty vanhempieni luona ja eilen käytiin myös keilaamassa. Tänään olisi tarkoitus juhlistaa pikkuisen nimppareita, kun 3/4 osaa meidän perheistä viettää nimipäivää. Ja isäni myös synttäriä, lahjapostaus on tulossa, kunhan sankari vain saa ensin itse nähdä lahjansa, niin sitten voin sen täälläkin paljastaa. Tosin onhan hän osan siitä jo nähnytkin, mutta toinen puoli on yllätystä. Työharjoittelussa mennyt viikko tuntui todella mielenkiintoiselta mutta rankaltakin, eli kyllä tuntuu että tämä ihan vain löhöily viikonloppu tuli tarpeeseen. Ihanaa on ollut nauttia myös tästä valoisasta auringonpaisteesta, vaikka se paljastaakin kotona kaikki pölypallot. Niistä en kuitenkaan ole jaksanut välitellä, viikonlopun löhöilyyn ei todellakaan sovi mikään siivous!

Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille! Ja oi miten mä tykkäänkään taas tästä tulppaanisesongin alusta! Kaunis kimppu pöydällä piristää kyllä niin kovasti!

Ei kommentteja: