sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Yötä vielä kaksi


1. Viikko meni ohi ihan hullun nopeasti. Töissä riitti hulinaa ja illatkin täyttyivät menoista ja tekemisistä. Viikon ainoa vapaapäivä tuntuu ihan luksukselta, vaikkei sekään mitään lepoa ole ollut.

 2. Kiireestä huolimatta joulustressi ei ole päässyt yllättämään. Oikeastaan on ollut hauskaakin, että tekemistä on riittänyt, vaan luulenpa että joulunpyhät tuleekin sitten löhöttyä tämänkin viikon edestä.


3. Illat on pyhitetty joululahjoille ja sainpas tehtyä toiset minions sukat ajoissa valmiiksi. Tänä aamulla päättelin sormikkaat ja näin ollen kaikki joululahjat tulivat valmiiksi. Ehdinpä tehdä vielä isälle uuden paidankin, tämä on siis jo itseasiassa isäinpäivälahja, joka on vähän myöhässä.

4. Kaupungilla pyöriminen on tällä viikolla saanut vain joulumielen katoamaan. Hirveä ryysis ja tuntuu, että ihmiset ovat tavallista kärttyisempiä. Sain parit pahat katseet kassajonoissa kun omalla vuorollani siirryin juuri paikalle tulleeseen kassaan, ilmeisesti olisi pitänyt päästää ne jonon perällä olevat ihmiset siihen, ne ainakin tuntuivat kovin siihen rynnivän.


5. Viimeisten joululahjaostosten lisäksi olen tehnyt itselleni myös aleostoksia. Totesin, että kaikki vanhat talvikenkäni alkavat olla hajoamispisteessä ja viikon saldona onkin jo kahdet uudet kengät, molemmat hyvästä alesta!

6. Paketteihin kääritään tänä vuonna myös makeita herkkuja, joita olen ahkerasti tänään leiponut. Ei ehkä mennyt ihan putkeen sekään homma, mutta hyviä joka tapauksessa ovat. Vähän jopa sellainen makeaöveri-olo, sen verran tullut herkkuja napsittua leivonnan ohessa.


7. Menetin tänään totaallisesti hermoni tuon kameran kanssa. Yläpuolelle esimerkki siitä miltä melkein jokainen tänään otettu kuva näytti. Muutamat kuvat sentään onnistuivat normaalisti, mutta lähellä oli ettei kamera lentänyt parvekkeelta alas. Kuulemma pari päivää vielä pitää tuon kanssa pärjätä, pukki siis saattaa tuoda uuden, jes!

8. Odotan niin innoissani tämän blogihiljaisuuden loppumista. Pian saan julkaista kaikki lahjat täällä. Innolla myös mietin jo että mitä puikoille nyt kun kaikki lahjomukset on saatu valmiiksi ja voi miettiä taas itsellekkin jotain. Ihastuin viikolla täysin ihan minulle sopimattomaan väriyhdistelmään, kun yksi asiakas valitsi lankahyllystä itselleen värejä. Kirjoneule kiehtoisi kovasti, vaan malli uupuu. Onneksi pääsen huomenna vielä töihin, niin voin päivällä funtsia asiaa ja luultavasti illalla kävellä lankavyyhtien kanssa ulos töistä. Vähän on kyllä sellaista neuleuupumusta havaittavissa, mutta eiköhän se tästä taas.

9. Otsikko ihan lempparijoululaulustani. Meillä on täällä nyt viikonlopun aikana soineet joululaulut kovasti ja tuntuu, että vaikka tuolla ulkona myrskyää ja sataa aina vain vettä, niin jouluntuntu alkaa kuitenkin jo löytyä. Alkuviikosta oli vielä sellainen olo, ettei se joulu voi olla jo täällä. Mutta kyllä se sieltä tulee, oli lunta tai ei. Kaksi yötä enää, jei!

Ei kommentteja: