maanantai 28. lokakuuta 2013

Minions Socks

Mun täytyy tunnustaa, että olen ihan hirvittävästi piirrettyjen ja animaatioiden fani. Osaan suunnilleen kaikki Disneyn piirretyt ulkoa ja dvd-laatikostani löytyykin aika moni kyseisistä leffoista. Sohvani kulmalla istuvat Ihaa, Pallo-Masi, Stitch ja Hamtaro -pehmolelut ja abipäiväksikin tein itselleni Hamtaropuvun. Kaikki pieni ja söpö animaatioissa kiehtoo, jotenka ei varmaankaan ole mikään ihme, että yksi lempparianimaatioistani on Itse Ilkimys. Ihastuin jo ensimmäisessä elokuvassa pieneen keltaisiin kätyreihin, Minionseihin, ja toisessa leffassa hihkuin riemusta, miten paljon enemmän näitä hauskoja söpöläisiä oli leffaan piirretty. Nämä keltaiset kaverit jaksavat naurattaa kerta toisensa jälkeen ja surullisena piristän itseäni Youtuben Minions videoilla, se yksi varsinkin, jossa kaverit juoksevat banaanin perässä on ihan loistava!


Olen jo pitkään haaveillut omasta Minions-pehmosta, se olisi aivan loistava lisä sohvani kulmalle. Toki aitokin versio tälläisesta kelpaisi tänne. Pinterestissä pinnaan hauskoja kuvia näistä söpöläisistä, ihanaa miten kynnet tai muffinit voi muuttaa myös Minioneiksi. Viikko ennen syyslomaa katselin taas kuvia pienistä keltaisista olioista ja poikaystävälle heitin, että voi että kun sellaiset Minions villasukat olisivat kerrassaan ihanat. Pikaisella googlettelulla en löytänyt yhtään sukkaparia ja niinpä aloin hahmoitella mielessäni millaiset sukista voisi tehdä. Ei muuta kuin ruutupaperia naaman eteen ja piirtämään mallikuviota. Joten saanen esitellä: MINIONS VILLASUKAT
Sehän nyt ei yllätä ketään, että seiskaveikka valikoitui langaksi näihinkin ja kuviot on tehty jäljittelemällä silmukoita. Tuota jäljittelyä tein ensimmäisen kerran ja sainkin kulutettua siihen aikaa monta tuntia. Onneksi on olemassa kiireettömiä lauantai-iltoja. Täytyy sanoa, että olen näistä todella innoissani. Ne ovat ehkäpä hauskimmat villasukat, jotka olen koskaan tehnyt. Tuo jäljittelykin alkoi sujua pienen alkukangertelun jälkeen hyvin. Nuo silmien ympärykset olisi voinut ehkäpä tehdä harmaalla langalla, niin olisi enemmän näköinen, mutta on nää aika söpöiset näinkin. Toiseen sukkaan mietin tekeväni myös erilaisen naaman tuolle hahmolle, mutta päätinkin tehdä samanlaiset, ovat sitten selkeästi pari toisilleen.

Näistä tuli mun uudet lempparisukat, mitäs tykkäätte?

(Minions-kuvat napattu googlen kuvahausta)

5 kommenttia:

Sari K. Kapteenilla kirjoitti...

IHAN TÖRKEEN HIENOT!! :D

Henni kirjoitti...

Hih, kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei.

Voisitko antaa näiden ohjeen?

Henni kirjoitti...

Pahoittelut, ohje on hävinnyt johonkin tässä vuosien kuluessa niin että näihin ei ohjetta ole saatavilla :(

Henni kirjoitti...

Pahoittelut, ohje on hävinnyt johonkin tässä vuosien kuluessa niin että näihin ei ohjetta ole saatavilla :(