sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ikean joulu 2013

Kotona taas! Mikähän siinäkin on, että nää lomaviikot kuluu aina niin nopeasti. No onneksi kohta ollaan jo joulussa. Ja joulusta puheenollen, tämäkin postaus koskee tätä ihanaa lähestyvää juhlaa. Viikolla saatiin monessa paikassa jo luntakin ja minäkin ehtisin nähdä ensimmäiset lumihiutaleet. Ihan vielä en lunta kaipaa, vaikka viime yönä ajelessa kotiin tuli kieltämättä mieleen ajatus, miten paljon valoisemmaksi lumi tekisikään maiseman. Mutta ei nyt ehkä ihan vielä, toivottavasti sentään joulusta tulee valkoinen. Viikolla ilmestyi myös Ikean joulukuvasto ja ennen kuvaston saamista käsiini, ehdin jo vähän netistä tutkiskelemaan joulun tuotevalikoimaa. Keräsin alla olevaan kollaasiin suosikkejani ja sellaisia juttuja, mitä voisin kyllä käydä Ikeasta kotiuttamassa.

Kuvat: Ikea

Jouluiset maljakot yläreunassa ovat kovasti mieleeni, vaikka varsinaista tarvetta uusille maljakoille ei välttämättä olisikaan. Joulukuusta tuskin hankin tänäkään vuonna, mutta voisi kai noita virkattuja tähtiä ripustaa johonkin muuallekin kuin kuuseen. Suklaamuotit valitsin siksi, että jo viime vuonna mietin tekeväni tutuille itse joulukohvehteja ja ajatus on pyörinyt mielessä jo tänä vuonnakin. Korkeajalkainen kakkukupu on ihastuttava ja sen sisään voisi laittaa pienen piparkakkutalon. Nuo sydäntä muistuttavat pienen kasvit ovat hauskoja. Joulunamut voisi sen sijaan sijoittaa pieniin lasikulhoihin. Tuollainen kukkaruukku minulta jo löytyykin, tosin reunakuvia on hieman erilainen. Ja eikai joulukollaasia voinut jättää ilman lahjapapereita! Tuo omenakuosi varsinkin on hauskan leikkisä. Ikean reissua siis odotellessa!

Viikon löhöilyt pitäisi tänään varmaankin lopettaa ja alkaa miettiä jo huomista koulupäivää. Jätin tietysti kaikki tehtävät tälle viimeiselle lomapäivälle ja tiistaisen lukupiirin kirjaa en ole vielä edes aloittanut. Sen verran loma teki kuitenkin tehtävänsä, että minkään näköistä stressiä näistä tekemättömistä hommista ei ole. Tuleva viikko tulee olemaan kiireinen, mutta kaipa sitä neulonta aikaakin jostain löytyy. Yhden sukkaparin sain loman aikana valmiiksi ja kahdet ovat ilman sitä toista sukkaa. Mutta nyt en kuitenkaan tartu puikkoihin, vaan teen parit venäjän läksyt ennenkuin lähden maustekutsuilemaan. Aurinkoista sunnuntaita!

Ei kommentteja: