keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Summertime

Pitkästä aikaa sukat! Näitä alottelin tossa viime sunnuntaina ja tänään sain valmiiksi. Greyn anatomia on muuten loistava sukanneulomis-ohjelma. Keskittyy vaan lääketieteeseen ja sukat syntyy ihan itsestään ;) tosin saman vois todeta muutaman muunkin ohjelman aikana.


Malli on viimeisimmästä Novitasta eli syksy 2010 lehdestä ja malli oli nro 64. Ihanan simppeli kuvioneule josta tuli kauniin näköinen lopputulos. Pikkusen jossain kohtaa jätin seuraamatta ohjetta ja tein muutaman oman muunnelman. Lankana kool-aidattua Novitan Seiskaveikkaa, nää on näitä mitä kevään aikana värjättiin koulussa ja sunnuntaina nappasin tämän vyyhdin myyntikorista omaan käyttöön. Oli niin houkuttelevan värinen. Tulee mieleen ihan vihreät koivut, turkoosi järvi ja keltainen hiekkaranta tästä väristä. Kesä. Lanka myös "raidottui" tosi kivasti, vaikkei sitä niin selkeästi kuvissa näykkään. Menekki melkein koko kerä, vähän golfpalloa isompi kerä lankaa jäi. (mä tarttisin digitaalisen keittiövaa'an et sais punnittuu näitä lankoja)
Ei kyllä ihan näillä ilmoilla sukkia tarvita, mutta ehkäpä nää muistuttaa sitten pakkasella kesästä. Ja nyt kun välisukkaprojekti on tehty ja valmiiksi saatu, on aika taas keskittyä kaikkiin niihin ikuisuusprojekteihin, jotka on aina vaan kesken. Kolme vanhaa valmiiksi, sitten saa taas aloittaa yhden uuden. Tänä illalla siis ohjelmassa ne synttärit ja huomen aamulla lähtö parin päivän minilomalle äitin kanssa tallinnaan. Shoppailua siis luvassa seuraavat kaksi päivää. Taidan kuitenkin ottaa laukkuun mukaan myös virkkaus-kolmiohuivi-projektin, joka on ollut tekeillä jo niin kauan, että ansaitsee jo pikkuhiljaa tulla valmiiksi asti. Virkata voi laivassa. Ihanan lämpöistä loppuviikkoa, palailen taas asiaan loman jälkeen!

1 kommentti:

anna kirjoitti...

kauniit sukat ja tosiaan todella herkullisen värinen tuo lanka :D