torstai 15. heinäkuuta 2010

iltatoripäiväAamulla pakattiin auto täyteen tavaraa ja lähdettiin Saloon. Askartelin eilen illalla pikapikaa käyntikortteja itselleni matkalle mukaan. Kuvat on otettu pöydästä heti kun oltiin saatu se laitettua. Illan mittaan pöytä muutti useampaankin otteeseen paikkaan kun yritettiin päästä sadetta pakoon. Onneksi oli hyvin varauduttu, tuotteet pysyi kuivina muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Kesä kyllä kuivasi sen minkä kastoi. Ja ukkoskuurot viilensivät muuten niin kuumaa tori-iltaa mukavasti.

Pussukat sai hyvää palautetta ja kauppakin kävi mukavasti. Hymy oli huulilla koko illan siis. Loistava tapa viettää vapaapäivää, vaikka tuon sää puolesta auringonpaistetta olisi voinut olla enemmän. Toisaalta hyvä vaan että saatiin vihdoin se odotettu sade. Ehdin vähän aleshoppailemaankin myynnin lomassa, kahdet kengät tarttui Mekasta mukaan.

Ja kotimatkalla käytiin kattomassa kissanpentuja ja haettiin kummityttö tänne yökylään. Iltasatu tuli jo luettua ja ehkäpä on minunkin aika siirtyä untenmaille. Katsotaan jos joku toinenkin torstai eksyisin iltatorille myymään! :)

Ei kommentteja: