keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

mä en nää mitään!

no niin. nyt on kool-aidit testattu. ja maistettu. yöks! ei ollu mitään kauheen hyvän makusta tavaraa. mut värjäyksessä ihan erinomaista. vähän on kyl ehkä viel kehittymistä täs värjäyksen saralla, mut kyl noista ekoiks lankavärjäyksiks ihan kivoja tuli. vyyhdit on kuivumas viel, kiva nähdä että mimmosen näköstä toi on sitte kerällä tai valmiissa tuotteessa. lankahan oli siis ihan vaan seittämän veljestä ja annoin lankojen liota vedessä noin tunnin ennen värjäystä. värjäyksessä mulla olikin sitten noin miljoona eri purkkia, joissa värjäsin. helpommaiks koin värjäämisen tiskialtaassa, jossa mulla oli purkissa väriä ja se osa vyyhdistä mitä en ollu värjäämäs oli altaassa ja värjättävää kohtaa uitin väripurkissa. näist tuli kyl ihania namupaloja :Dtänään vietin lintsauspäivää koulusta ja olin Turussa. ihan oli kyllä aiheellinen poissaolo, olin silmälääkärissä. kuukaudenpäästä on leikkausaika, jollon voin sanoo hyvästit silmälaseille. tänään oli esitutkimus ja silmiin tungettiin kaiken näkösii tippoi niin että näkökyky ei edelleenkään oo hyvä. lasit päässä nään kyl kauas, mut koska mun pupillit on ihan huget, en nää lähelle mitään. ja ilman laseja en taas nää mitään kauas. näppäimistö on vähän sellanen mistä en nää oikeen hyvin mitä oon kirjottamassa. mut eiköhän tää tästä. aurinkolasit päässä kyl kuljen, häikäsee vähän.
ennen lääkärii ehdittiin kyl käydä äitin kanssa vähän shoppailemassa kun oltiin Turussa jo ennen kahdeksaa. Vero Modasta ostin tämmösen päivän. näyttää tosi hyvältä päällä. ettisin koko päivän täydellistä villatakkia, mut ei tunnu vaan mistään löytyvän sellasta mieluisaa. ja pitää mennä shoppailemaan ihan selvästi useemmin, harjotuksen puute kun jalat tuli tosi nopsaan kipeeks.

koulussa tehtiin eilen harjotuksia brodeerauskoneen kanssa ja tämmönen siitä tuli:


kävin turun eurokankaas kun salosta ei oikeen saa enää mimmosiakaan kankaita ja ostin tämmöstä.


ajatuksena oli että tekisin jotain pienii pussukoita tästä kankaasta ja liittäisin näitä brodeerattuja ukkoja siihen sivuun. katotaan mitä saan aikaseks. jos tekis vaikka akkeleita oranssina, vaaleenpunasena ja ja ja...


saas nähdä saako tänä illalla mitään tehtyä kun ei oikeen nää mitään. huomenna juhlitaankin sitten jo vappua. tarkotus olis mennä ihan tähän kylälle kattomaan että löytyykö ketään ihmisiä mistään. ja perjantaina olis lähtö tampereelle. lauantaina sitte shoppailemaan, jippii... mut niin, hyvää vappua!

tänään soi: PMMP - Viimeinen Valitusvirsi

Ei kommentteja: