sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Confessions of a Shopaholic

Siinähän se vappu sitten meni. Oon ollu niin sekasin päivistä että on kiva palata huomenna normaaliin arkeen. Torstaista tuntuu että olis ikuisuus aikaa. Ilta meni paljolti koulun rannassa kavereiden kanssa hengaillen. Perjantaiaamuna lähdin Tampereelle. Käytiin kaverin kanssa kattomassa kun fukseja kastettiin koskeen. Paikalla oli noin koko Tampere. Ilma oli ihanan lämmin. Illalla oltiin kattomas Himoshoppaajan salaiset unelmat -leffa. Ja loppuilta kateltiin lätkää ja juoruttiin. Lauantaiaamusta lähdettiin aikaisin shoppailemaan. Ja koska opittiin himoshoppaaja-leffasta paljon, mietittiin tarkkaan joka tavaran kohdalla, että onko se varmasti tarpeellinen. Tilin tyhjyydestä päätellen en oppinu mitään ;) millonkohan sitä vois hommata oman visa-kortin...

No joo. H&M:stä oli tarpeellisia ostoksia yks perustoppi ja musta bolero-villatakki.

Taito-shoppiin mua ei pitäis koskaan päästää sisään, koska se on täynnä kaikkii ihanuuksii. Täl kertaa mukaan tarttu vaaleenpunasta ja turkoosia fantti-lankaa josta en viel tiedä mitä tekis, mut olivat niin ihanan värisiä, että ostettava oli. Lisäks ostin vaaleensinistä paperinaruu ja huopasen kukka pannunalusen, jollasta oon kuolannu jo pitkään.

Nää Virkkukoukkusen tuotteet on vaan niin ihania. Ostin Taito-shopista kaks korttii, jossa toisessa on teksti "Neulon nyhrään sykerrän syhrään ja kaikki on hallinnassa" ja toisessa "Miul on sellane asenne et rahat on loppu ennemmi tai myöhemmi ja jos on hauskaa ni ennemmi". Nää kuvaa niin mua. Kaks rintamerkkii myös joista toisessa on "Neitiys on asenne" ja toisessa "Miul on neuloosi". Musta nää oli vaan niin sulosia. Tarttis siivota toi ilmotustaulu että saisin tilaa näille.

Sinooperista ostin pari kartonkii kortteja ajatellen ja kassin kahvat, jos vaikka kesälomalla saisin virkattuu noihin kahvoihin kassin. Koskikeskuksessa oli joku ihana keittiötavara kauppa ja toi tipumuotti on sieltä.
Koskikeskuksesta löytys myös Merletto, josta ostin näitä ihania värikkäitä pitsejä ja yhden kerän tommosta mohair-sekoite lankaa, oli niin ihanan keväisen vihree. Pitsit ajattelin samaiseen brodeerausprojektiin joka on kesken koulussa.

Takaisin tulo matka Tampereelta kotiin meni kesäisen kuumassa autossa, vähänkö oli muuten ihana keli nyt vappuna. Tuli ihan kesäfiilis. Syödä jätskiä ja kävellä kaupungilla aurinkolasit nenällä.

Ei kommentteja: