keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

"Your mother warned you there'd be days like these"

mä en pysty käsittämään että nyt on vasta keskiviikko. tää viikko on tuntunu jotenki tosi pitkältä. ja mitään ei oo saanu aikaseks. tai no jotain pientä mut tuntuu silti siltä ettei mitään oo tapahtunu. tänään ei taas oikeen mikään oo innostanu. saattaa johtuu päänsärystä ja siitä että palelen koko ajan. tulis vaan oikeen kunnolla lämmintä. eilen kävin ekaa kertaa tänä keväänä rullaluistelemassa. oli taas ihana saada rullat jalkojen alle ja suhahtaa kovalla vauhdilla ympäri kylää. oli aivan mahtava fiilis! vaikka vähän on toi kunto kyl päässy talven aikana menee huonoks, mut eiköhän se tästä taas nouse, jos vaikka huomenna menis uudelleen...

tajusin tossa eräänä päivänä että en oo viel laittanu mun rooma-kirjasta tänne ollenkaan kuvia. haikailin tossa sunnuntaina niin kovin sinne takasin kun kattelin viime keväisiä kuvia. kahden viikon irtiotto olis paikallaan. no kesälomaan ei oo onneks kuitenkaan enää niin pitkä aika. mut silti olis ihanaa päästä ulkomaille. viime syksynä siis väänsin vähän tämmöstä skräppäyksen tapaan tehtyä lomakuvakirjaa, johon leikkasin ja liimasin matkalta ottamiani valokuvia. sain tännekin nyt sitten laitettua mielestäni parhaiten onnistuneet sivut.

tässä kuvassa matkasta kertova kansi

colosseum ja ympäristöä

espanjalaiset portaat päivällä ja kuva portailta illalla.

piazza navona ja pantheon

shoppailusivusto

kuvia tivolilta. oli ihana puisto ja bussimatka oli ehkä elämäni yksi pelottavimmista ja hauskimmaista kokemuksista. se on kiva kun tuolla päin maailmaa bussit otetaan niin täyteen matkustajia kuin vaan bussiin mahtuu mut kolmenkymmenen kilsan matka vuoristoista tietä ylös ja alas seisten ei ollut kovin mukava kokemus ;)

hard rock cafe romassa käytiin yks ilta syömässä ihan jättihampurilaiset. ja paita muistoksi, on muuten yks mun lemppari t-paitoja toi paita

rooman eläintarhasta. noi norsut oli aika yllätys

joskus kun pääsis takas. heiteltiin kyllä kolikoita fontana di treviin siinä toivossa että takasin päästäis, kuitenkin sekin toive jo kerran toteutunut sillä tää oli mun toinen rooman reissu. tosin ensimmäinen reissu oli vaan kahden vuorokauden mittanen kun sillon vierailtiin muuallakin italiassa, mut tossa kahdessa viikossa oppi aika hyvin tuntee koko rooman, tosin paljon jäi näkemättäkin. mut täytyy sanoo että tunnen itteni enemmän turistiks helsingissä kuin roomassa
ja sitten viikonloppuseen projektiin. multa jäi sillon matosta ylimäärästä trikookudetta ja päätin siitä sitten virkata kassin. aika rantakassimainen tosta tuli, nyt vaan odottelemaan rantakelejä. mielessä kävi ettii varvasläpsykät kuvausrekvisiitaks ton kanssa mut en jaksanu lähtee ettii. totta puhuen en oo edes varma että mimmosen varpasläpsyt ostin viime kesänä. kattelin tossa pari viikkoo sitten h&m:ssä varvasläpsyköitä ja sitten tuli yhtäkkii sellanen olo, että onkohan mulla melkeen samanlaiset. jotkut viime kesänä meinaan ostin mut täytyy varmaan hakee ne esille.
malli kassiin on ihan omasta päästä.

ostin turun käsityömessuilta tässä keväällä tommosta maissilankaa, josta nyt virkkasin kassiin koristeen. mä kun en ymmärrä virkkauksesta mitään niin en osaa sanoo yhtään että mimmosia silmukoita tohon tein, jonkunnäköstä pylvään tapasta ne vissiin on, tai sitten vaan ihan tommosii tavallisii. mut en sano mitään.

tästä vähän mittakaavaa että minkäkokonen kassi on kyseessä. pari päivää tota siis virkkailin ja peukaloon tuli ihan tajuton vesikello. se peittää melkeen puolet peukusta. koukku oli kokoo 8, ja oli ehkä vähän liian iso. noi kahvat on tehty virkkaamalla kuudella silmukalla ympyrää, niistä tuli kivan vahvan oloset niin. ja ompelu kassiin kiinni oli aika vaikeeta kun paksuutta siinä kohtaa on aikastlailla. en kyl anna ton vesikellon ollenkaan häiritä tekemisiäni vaikka se onkin nyt jo kolme päivää kiusannu ja sattuu ihan vietävästi. mut virkattava on siitä huolimatta.
koulussa tehdään tällä jaksolla brodeeraus ja tuftaus kokeiluja ja ilmeisesti jotain tuotettakin olis tarkotus saada aikaseks. ensin meinasin että tekisin tyynyjä ja kävin eilen ostoksilla eurokankaassa. ostin valkosta pellavaa ja tummanturkoosia taftia. kuvat on mitä on, toi turkoosi on ainakin ihan toisen väristä luonnossa.

tänään kuitekin muutin mieleni tyynyjen suhteen ja olin alkulähtökohdassa taasen. suunnittelutyö ei oo mua varten, oon enemmänkin sellasta hetken mielijohteesta tekevää tyyppiä. noista kankaista kyl tulee tyynyjä, mut ajattelin tehdä ne ihan vapaa-ajalla ja keksii koulutekemiseks jotain muuta. oon kahden vaiheilla, kuvissa lemppariluonnokset, joista ehkä syntyy jotain.
kiva kattoo strömsöö kun yleltä ei tuu ääntä ollenkaan :D
taitaa olla taas frendien katteluaika. huomen aamulla on aika tarttuu kiinni pääsykoekirjaa. loppuviikko tuleekin olee aika vauhdikas, jos sitten sunnuntaina sais taas jotain aikaseks. ihan hassu olo, kuukauden ajan ollu kauheen inspiroitunu olo koko ajan, mut nyt varmaan iskemäs joku tauko taas. se on toisaalt ihan hyvä niitä pääsykokeita ajatellen. kevään osalta kalenteri näyttää muutenkin aika täydeltä. mut eiköhän tää teksti riitä tän päivän osalta, ciao!
tänään soi: the Rembrants - Friends theme (I'll be there for you)

Ei kommentteja: