maanantai 27. huhtikuuta 2009

kevätsiivoilua

sain eilen pitkästä aikaa jotain oikeen aikasekskin. nimittäin siivosin mun vaatekaapin. sen siivoominen onkin ollut ajatuksena jo pitkään. tosin meinas sekin siivoominen jäädä kun tuntu ettei eilisestä päivästä tullu oikeen mitään. istuin ulkona nenä kiinni kirjassa ensin koko aamupäivän mut kaamee tuuli ajo mut sisätiloihin. ja laiskuus iski todella. makasin vaan sängyssä torkkuen aina välillä jotain neljä tuntii. mut pikkupäivätorkkujen jälkeen piristyin huimasti ja sai vaatekaapin sisältö oikeen kunnolla kyytiä. noin 1/3 vaatteista lähti pois hyllyiltä notkumasta. osa pieniä, osa isoja, osa ihan uusia ja toiset taas ihan loppuun kuluneita. äiti varas kirpparipöydän ja tavaroita saa heti huomenna viedä, eli ihan oikeeseen aikaan tää siivous tuli, jos vaikka muutaman vaatteen sai myytyä. ja mikä parasta, tein löytöjä vaatteista joiden olemassa olossa en muistanut mitään. vaatekaappi tuli kyl huomattavast siistimmäks, nyt sinne mahtuu taas muutama uuskin vaate, tosin uusille vaatteille ei oo mitään tarvetta, eli paras vaan jättää shoppailut vähäiselle.

tämmösen paidan säästin kirpparilta. eihän tää enää mun päälle mahdu mut ajattelin että koska toi kangas on tommosta hauskaa niin siitä vois jotain vaikka tehdä.tänään olikin vähän erikoinen koulupäivä. koululla oli pääsykokeet ja meiät oppilaat ajettiin evakkoon veturitalliin viettämään päivää tiimityöskentelyn parissa. kuultiin luento yrittäjyydestä ja kontaktien luomisesta sekä tehtiin pienissä porukoissa töitä. näit päivii on viel kolme tässä kevään aikana, joista kuitenkaan kahteen en pääse osallistumaan kun muita menoja on samaan aikaan. oli ehkä kyl vähän puuduttava päivä tänään vaikka ihan mielenkiintosta olikin.

ruokatauolla käytiin yhden luokkakaverin kanssa kaupungilla syömässä subit subwayssa ja poikettiin samalla pariin kauppaan. kävin ostaa lisää lankaa kaktuksien tekemiseen, toi novitan marttojenvuosilanka oli ihanan vihreetä vaikka äiti olikin sitä mieltä että siitä saa tehdä vaan vauvojen sukkia, mut koska lankavyötteessäkin oli pelkästään aikuisten sukkien ohje, totesin että sillon siitä voi tehdä muutakin. noi valkoset seiskaveljet hain täältä somerolta ja vyyhditin ajatellen seuraavaa projektia, joka liittyy...

... näihin uusiin tuttavuuksiin. jostain blogeista lueskin että salosta näitä kool-aid värejä saa anjalinista eli pakkohan siellä oli ostoksilla käydä. joskus pari viikkoo sitten näihin törmäsin ja heti halusin koittaa näillä lankojen värjäämistä. ensin ajatuksena oli tilaa näitä netistä mut koska niitä näin läheltäkin sai, niin kaupasta ostaminen tuntu jotenkin helpommalta ja tuotteet sai heti mukaan. värivalikoimaan löyty ja tämmöset värit ostin. ajattelin koittaa värjätä näistä raitalankaa. saa nähdä mitä saan aikaseks. googletin äsken värjäysohjeita ja suhteellisen helpolta toi värjääminen vaikuttaa, jos vaikka huomenna testailis.


tosin mun olis pakko nyt keskittyy pääsykokeisiin lukemiseen. käväsin tänään parturilla ja päänahan kunto vaikuttaa kuulemma stressiltä eli ei pitäis haalii itelleen mitään lisäprojekteja nyt koska toi pääsykokeet olis niinku ihan ykkösenä listalla. mut onhan tässä viel aikaa... :D

Ei kommentteja: