maanantai 9. syyskuuta 2013

Synttäriarvonnan voittaja!


Synttäriarvonta saatiin viime viikolla päätökseen ja nyt on aika julistaa voittaja. Kirjoitin kaikkien osallistujien nimet paperille ja laitoin paperilappuset taitettuna pieneen mukiin, josta poikaystäväni nappasi voittajalapun.

Ja voittajaksi tuli nimimerkki Susanna maalta! Onnea! Laitteletko minulle viikon sisään sähköpostia osoitteeseen henni-ninni89@hotmail.com niin saadaa palkinto postiin. Muistathan mainita myös minkä alla olevista pussukoista haluat, eli ilmoita tuon pohjakankaan värin mukaan pinkki, lila tai vaaleansininen :) Ja säännöissähän oli, että mikäli voittaja ei viikon sisään ilmoita itsestään niin arvonta suoritetaan uudelleen.


Kiitos kaikille osallistujille. Olipa kivaa, että teitä oli sentään muutama. Vierailujen määrä blogissa lisääntyi myös arvonnan aikaan eli hienoa, jos tämä sai aikaan mielenkiintoa. Ja tervetuloa myös parille uudelle lukijalle! Päästiin kymmenlukuun senkin osalta. Toivottavasti nämä minun höpinäni ja käsityöni jaksavat kiinnostaa jatkossakin, sillä bloggailuinto on ainakin nyt kohdillaan ja suunnitteilla niin paljon uusia käsitöitä että jotain postattavaa pitäisi riittääkin!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana yllätys odotti minua blogissasi. Kerrankin on onni potkaissut minua. Laitoin sulle jo sähköpostia.
- Susanna maalta -

Henni kirjoitti...

Hei! Viestisi ei jostain syystä ole tullut perille asti ollenkaan, joten laitatko viestiä uudelleen! :)