tiistai 3. syyskuuta 2013

Syksy saapuu


Mun piti itseasiassa tulla jo eilen tänne blogiin höpöttelemään, mutta toi koulun alotus oli sen verran rankkaa, että kaaduin heti kotiin päästyäni sänkyyn. Tosin asiaan ehkä saattoi vaikuttaa se, että ennen ekaa koulupäivää yöllä kertyi unta vain nelisen tuntia pikku ongelmien takia ja koulun jälkeen kiirehdin suoraan töihin ja siitä iltapalalla äiskän ja iskän luo niin että olin kotosalla vasta lähempänä kymppiä. Että tosiaan, kyllä väsytti! Tänään samanalainen päivä takana, onneksi tosin vähän enemmällä unimäärällä, joten nyt jaksaa vähän valvoakkin siihen normaaliin asti.

Tosiaan, arki puski päälle ja nyt parin koulupäivän jälkeen pää on aika pyörällä. Pitkiä päiviä, uusia asioita ja suuria päätöksiä, niitä olisi tiedossa syksyn mittaan. Osuuskuntatoiminta alkaa ja uutta tietoa tulee koko ajan, mutta eiköhän parin viikon päästä olla taas jo vähän viisaampia kaiken uuden suhteen. Äiskälle jo tuskailin, että missä välissä mä nyt ehdin enää neuloskellakkaan, kun pitäisi tehdä tehtäviä iltaisin ja ilmeisesti lukea jotain megapaksuja kirjojakin parin viikon välein pidettäviin lukupiireihin. Tänään heilui sukkakudin siis koulussa, jostain se neulomisaika on löydettävä kun intoa riittää!

Mulla oli mukamas kauheesti asiaa kun aloitin kirjoittamaan, mutta nyt lyö kyllä niin tyhjää, että parasta varmaan lopettaa, ehkä tämä höpöttely riittää taas täksi kertaa. Jottein postaus jäisi kuvattomaksi, niin lätkäisin tuohon muutamat tänään napsimani kuvaset, ihan parasta kun aurinko paistoi taas! Nyt nappaan vielä toisen kupin teetä ja neulon parit kerrokset vielä.


psssttt! muistakaa osallistua arvontaan, vielä pari päivää aikaa!

Ei kommentteja: