perjantai 13. syyskuuta 2013

Huomioita viikon varrelta


1. Ikinä ei saisi hehkuttaa mitään asioita liikaa etukäteen. Tuli käväistyä ensimmäistä kertaa Viking Gracen kyydissä, joka ei nyt mielestäni ollut niin hieno mitä etukäteen on hehkutettu. Siis kyllä, onhan uusi laiva aina siistimpi kuin vanha, mutta paatti osoittautui mielestäni aika pieneksi eikä mitenkään kovin erikoiseksi. Risteilysää oli kyllä mitä mahtavin eikä seurassakaan ollut valittamista. Ja syksyinen Tukholman saaristo on kaunis!

2. Viikot vierivät nopeasti. Ensimmäinen viikko etäsuhteilua taas takana. Äkkiä tämäkin viikko meni, joten ehkäpä seuraavakin menee. Ja jospa tämä vuosi olisi jo viimeinen tältä erää tätä laatua.

3. Pölyä kertyy asuntoon siitä huolimatta että itse ei ehdi olla ollenkaan kotona. Ja mikä näitä mun hiuksia vaivaa, miten niitä voi löytyä koko ajan lattialta, vaikka juuri olisin noukkinut pois?! Siivoamisen siirtäminen viimeiseen asti on muuten aika hienoa. Tuon ylitsepursuilen lehtikorini voisin kyllä jo tyhjentää. Mainospostia tulee muuten ihan hirveästi!


 4. Hopeatoffeet ei tosiaankaa ole vielä kauppojen hyllyillä. Terveisin nimimerkki joka kiersi muutamankin kaupan kotikaupungistaan. Ärrältä lopulta löytyi, jes! Ja oi, että, miksi niiden myyminen koskaan lopetettiinkaan!

5. Karkkilakko alkaa heti syysloman jälkeen! Asia on nyt päätetty. Siihen mennessä pitäisi toki tuhota kaikki laivalta kotiin raahatut namit. Ja sitä olen tosiaan tässä viikon aikana yrittänyt. Toisinsanoen nanna-hammasta on kolotellut vähän liikaakin.

6. Aamupala on päivän turhin ateria. Miten vaikeaa voi olla saada aamuisin syötyä? En ymmärrä, mutta kun ei maistu niin ei maistu. Olen koittanut tässä kesän mittaan vähän kaikkea ja nyt menneellä viikolla luovuttanut ihan täysin. Miksi pakottaa itsensä syömään kun ei maistu. Tosin en koskaan ennenkään ole ollut hyvä syömään aamupaloja. Mutta siinä kohtaa kun koulu alkaa ysiltä ja ruokailu tapahtuu kahdeltatoista, alkaa nälkä kurnia jo pikkuisen aikaisemmin. Pakko varmaan ottaa taas tavaksi napata aamupalat mukaan ja syödä vasta koulussa.


7. Paikallaan tekemättä mitään istuminen on aivan kamalaa. Luokkakavereille sanoin, että sanokaa vaan sitten kun tää mun neulontani alkaa häiritsemään. Mutta tässä vaiheessa kun edelleen kaikki hommat ovat keskustelun tasolla, on mun keksittävä jotain tekemistä itselleni muutakin kuin vain toisten kuuntelu. Tämä viikko on neuleiden kannalta ollut ihan loistava! Vielä kun saisin pääteltyä kaikki nuo valmiit työt.

8. Rakas harrastus tuntuu vuodesta toiseen aina vaan rakkaammalta. Eilen alkanut nypläys oli melkeimpä tämän viikon kohokohta. Koko kesänä en nypläystyynyyni ole koskenut ja hieman olin mallin jo unohtanut, mutta alun jälkeen homma lähtikin taas luistamaan. Oi ihanaa! Nyt mietin osallistuisinko yhdelle kurssille, josta saisi valmiudet myös opettaa nypläystä.

9. Kympin aamut on paras keksintö pitkään aikaan. Koukutin itseni Olipa kerran -sarjaan ja kello taisi yöllä lähennellä yhtä ennenkuin sain koneeni kiinni ja maltoin mennä nukkumaan. Myöhäinen aamu pelastaa pitkäksi venyneet illat. Ja hei, voiko olla totta että viikonlopun osalta koko kalenteri näyttää tyhjää! Jes, ei mitään muuta kuin aikaa neuloa ja katsella sarjoja! Ja ehkä lukea yksi kirja koulua varten, tehdä venäjän tehtäviä ja suunnitella käynnistyneitä projekteja...

10. Perjantai 13. päivä on sekin perjantai! Eli ei saa heittäytyä ihan kamalan taikauskoiseksi. Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on ollut toi sama aamupalan kanssa. Olen opetellut ihan pakottamalla syömään aamuisin viilin ja mehukeittoa. Ne menee alas jääkaappikylminä ihan itsestään. Jos ei tykkää viilistä, jugurtti on toinen helppo.
Lähetin sulle uuden s- postin. Tuliko perille?
Aurinkoista viikonloppua!
- Susanna maalta -

Henni kirjoitti...

Ei ole vieläkään tullut! Todella omituinen juttu kyllä :/ tarkistin jopa roskapostikansion jos olisi mennyt sinne, mutta ei ollut sielläkään! ja koska koko ajan kyl muuta spostia tulee niin ei se täynnäkään voi olla! En nyt oikein ymmärrä mitä tässä pitäisi tehdä. Laitatko oman osoitteesi niin koitan saisinko lähetettyä sinulle päin sähköpostia? :)