sunnuntai 25. elokuuta 2013

Viikonloppuna
Olin niin ajatellut, että ehdin postailemaan jo heti iltapäivästä, mutta niin se on tämäkin päivä vaan liukunut käsistä nopeammin kuin ehdin huomaamaan. Tai oikeastaan viikonloppu vierähti nopeammin kuin ehtii huomaamaan. Eilen lähdettiin liikkeelle jo aamuyöstä ja otettiin ystävien kanssa suunnaksi Helsinki ja siitä eteenpäin laivalla päiväreissulle Tallinnaan. Olipa meillä hauska ja ikimuistoinen retki ja aurinkokin helli meitä lämmöllään. Paljoa ei ehditty shoppailemaan kun keskityttiin syömiseen ja kaupungilla hengailuun. Takaisin kotona oltiin vasta lähempänä puolta yötä muutaman mutkan kautta. Nuo kuvissa näkyvät kukat ostin itselleni Tallinnasta, käytiin ihastelemassa mitä ihanempia kukkakimppuja, mutta kuljetusmatkan pituudesta johtuen en uskaltanut ostaa kuin ihan pienen kimpun vain. Hintahan tuolla ei todellakaan päätä huimaa, joten siksi isommatkin kimput olisivat kovasti houkutelleet.

Tänään nukuin aamulla pitkään univelkoja pois ja sain vihdoin siivottua tuon vaatekaappini. Melkein kolmasosa sisällöstä lähti pois, en ymmärrä miten olen vuodesta toiseen säilönyt jotain vaatteita toiveissa että ne vielä joskus mahtuvat päälle! Nyt heitin surutta jokaisen vähänkin pienen tai muuten vaan omasta mielestä typerän vaatteen pois. Kirppis pinoon ei päätynyt paljoakaan mutta UFFille lähti iso jätesäkillinen. Nyt on siistiä ja näyttää taas siltä, että vaatekriiseiltä pitäisi aamuisin välttyä. Tulipa siivoilun lomassa testattua tuota monissa blogeissa näkynyttä mukimutakakkua, jonka ohjeen itsekin jokunen viikko sitten pinterestistä bongasin. Helppoa ja herkullista! Iltapäivä kului pihalla torkkuen ja simsiä pelaillen, olen jälleen kerran ihan koukussa tuohon peliin, mutta koitan pitää jotain järkeä tuossa päivittäisessä peliajassa. Äsken sain vihdoin suunniteltua myös partion syksyn ohjelman ja teinpäs siitä niin mielenkiintoisen, että itseäni vähän jo harmittaa että en pääse oikein venäjän jatkokurssin takia kovin monelle kerralle osallistumaan. Tulipa vielä varattua ristelymatkakin ettei ensimmäinen kouluviikko menisi vain liian raskaaksi!

Seuraava viikko tulee olemaan viimeinen kesäloma-viikko ja töitä olisi luvassa ainakin neljälle päivälle. Eipä mun neljän viikon kesälomaani kovin montaa lomapäivää siis ole oikeasti kuulunut ja muutenkin koko kesäloma tuntui menevän tänäkin vuonna kovin nopeasti ohi. Toisaalta odotan jo kouluu paluuta ja syksyn uusia tuulia. Tulevalla viikolla blogissa luvassa muuten pieniä yllätyksiä eli pysykäähän kuulolla loppuviikosta! Nyt lähden treffailemaan nukkumattia, jotta jaksan huomen aamulla tehdä sen mitä olen monta viikkoa jo lykkäillyt eli siivota perusteellisesti tämän asuntoni!

Kauniita unia kaikille!

Ei kommentteja: