keskiviikko 21. elokuuta 2013

Keskiviikon kuulumiset


Kukkuu ja  huomenta!

En olekaan pitkään aikaan kirjottanut tänne niin että julkaisen tekstin heti kirjoituksen jälkeen, vaan viime aikoina on postaukset kirjoitettu säilöön ja julkaistu sitten aamulla herättyä. Nyt ei ollut mitään valmista ja ajattelinkin kirjoitella taas kuulumisia. Blogiahan on hyvä kirjoittaa samalla kun syö aamupalaa. Ja ennenkuin kiirehtii töihin.

Niin töihin. Tää mun kesälomani onkin ollut aika työpainotteinen kun paristakin vanhasta paikasta soiteltiin, jospa pääsisin vähän auttelemaan. Mielelläni olen mennyt, kyllä se pari vapaapäivää viikossa riittää ihan hyvin ja tuntuu että silloinkin on välillä vaikeuksia keksiä tekemistä. Huomiselle vapaapäivälle olen kyllä keksinyt paljonkin tekemistä. Pitäisi suunnitella syksyn partio-ohjelma, tehdä parit hääkortit ja ajattelinpa vielä toteuttaa joka syksyisen projektin ja siivota taas vaatekaapin. Viime viikkoiset "mulla ei oo mitään vaatteita"-kriisit sen taas aiheutti, joten ehkäpä olisi aika taas kaivella kaappeja ja tehdä löytöjä. Eilen jo tuota korttiprojektia aloitinkin, joten huomiselle jää vaan korttien kokoaminen. Uutta korttipostausta pian siis luvassa.

Sain keittiön uuden verhonkin eilen vihdoin paikkaansa ja malttamattomana jo odotan, koska voin muuttaa myön tän toisen huoneen verhon syksyisempään ja sisustella muutenkin. Päätin, että se ei tapahdu ennenkuin syksy kunnolla alkaa, mutta tekisi mieleni tehdä asialle jotain jo ennen. Muutin mieltäni myös tuon viime postauksen sukkajutun suhteen ja laitoin sittenkin sukkia lisää puikoille. Tossuvirkkausta yritin, mutta tällä hetkellä mallin toimimattomuus ja langan riittämättömyys vaivaavat eli projekti ei etene haluamallani tavalla. En vain millään haluaisi ostaa uutta lankaa kun vanhojakin olisi ja niitäkin voisi käyttää, mutta pakko se varmaan on kun vanhat langat eivät riitä. Tai sitten täytyy tehdä jotain mallinmuutoksia. Hirmuinen käsityöinnostus muuten, toivotaan että se kestää pitkään!

Nyt on kyllä pakko lopettaa tää höpinä ja kiirehtiä laittamaan hiukset kuntoon ja suunnata sen jälkeen kauppaan ostamaan eväitä ja siitä sitten lankakauppoja tekemään. Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Ei kommentteja: