perjantai 14. elokuuta 2009

ne on niin pehmeet!

Toinen sukkapari tuli valmiiks tässä viikolla. Vähän meni aikaa kun toi ranne kipuili mut nyt toimii taas hyvin. Nää on taas tämmöset malli-omasta-päästä -tyyppiset sukat. En oo koskaan aikasemmin koittanu tollasta kuvioiden tekemistä ja monen langan käyttämistä samanaikasesti. Muutaman kerran oli kyl lankakerät aika solmussa mut selvittelyllä selvis hyvin. Sukat on tehty Novitan Pehmovauva langasta, joka on 100% polyamidia. Ja on pehmeet. Ihastuin ton langan pehmeyteen kaupassa ja koska sukkasuunnitelma oli jo valmis niin langat lähti mukaan. Valkosta lankaa meni 2 ja puol kerää, punasta ja sinistä alle puol kerää.


Kuva suunnitelmasta ja lähempi kuva valmiista kuviosta. Nää sukat on kyl tälläsen atoopikon unelmasukat kun ei kutita yhtään. Normaaleja villasukkia kun en pysty käyttämään ollenkaan paljasta ihoa vasten. Ongelmia tuottaa vaan langan nukkaantuminen käytössä, mut eipä se juurikaan haittaa. Sehän vaan kertoo että sukat on käytetyt.
Kävin vähän törsäilemässä eilen ja ostin uusimman Novitan lehden ja uusimman Ihana lehden. En vaan voinu vastustaa, vaikka yleensä koitan ollu sortumatta näihin lehtiin. Saa nähdä tuleeko mitään koskaan toteutettua. Mutta saahan sitä välillä tuhlata. (Tosin tuntuu että tota tuhlailua on tapahtunu tässä viime aikoina vähän liian useesti.)(Yritin myös vääntää kameran asetuksia parempaan suuntaa mut tais noista kuvista tulla vähän liiankin kirkkaita :D )

Ei kommentteja: