keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

ostoksilla, taas kerran

Sunnuntaina tää vietti 20-vuotis synttäreitään. Hassua, ei tunnu yhtään siltä että olisin 20. Koin tossa myös pientä ikäkriisiä, siirtyminen kolmannellekymmenennelle (väärin kirjotettu varmaan) tuotti vähän tuskaa mut meni hyvin ohi kun syntymäpäivä loppus. Ei se nyt niin tuskaiselta tunnu että seuraavan kymmenen vuoden aikana täytyis saada ammatti ja työpaikka, talo ja perhe, tai no ainakin seuraavan 20 vuoden aikana. Mut en jaksa enää stressata, pitää nauttii viel kun on kuitenkin nuori ja saa tehdä mitä haluaa.
Synttäriaamuna suuntasin auton kohti Forssaa ja wanhanajan lelumarkkinoita. Ensimmäiset nukkekotiin liittyvät messut, jonne pääsin käymään. Viime vuonna olin näiden messujen aikaan töissä ja tänä vuonna päätin että vaikka onkin synttärit niin messuille on päästävä. Ja sain samalla hyvän syyn antaa itseni ostaa kaikenlaista pientä kivaa kun kerran oli synttärit ;)


Kuvia saaliista. Olin ehkä vielä vähän huolimaton ostelija kun en laittanut myyjien nimiä muistiin, olin liian häkeltynyt ja ihastuksistani kaikkien tavaroiden ihanuudesta, että syöksyilin vaan ympäriinsä tavaroita ostelemassa. Monet ihmiset kuitenkin tunnistin kun olen blogeja seurannut. Kivat messut kertakaikkiaan.

Ja maanantaina käytiin taas ikeassa. Siellä tulee juostuu kans vähän välii. Ostin keittiöön hyllykön, joka käytiin heittämässä kämpälle, niin ettei se ole kuvassa mukana. Mut kaikki muut ostokset kyllä. Ostin muutaman tollasen tyynyn lisää, jollasii mul jo kolme onkin, niihin tein ne siniset päälliset, ja noi saa myös uudet päällykset, ei oo meinaan yhtään mun makuun toi kuosi. Ja kun Raisioon suunnattiin niin käytiin Myllyssä ostoksilla samalla. Ja kotimatkalla poikettiin Salossa Design Hilliin. Muutama esittelemätön aleostos Pentikistä viime viikolta on myös kuvassa mukana. Mut nyt alkaa tosiaankin ostolakko.
Ja ranne kiukkuilee edelleen. Sain sitä jo vähän parempaan kuntoon ja yritin eilen vähän virkata, mut enkös vaan saanutkin ranteen taas kipeeks. Ja tänään pitäis mennä vapaapäivien jälkeen taas töihin, en yhtään kestä niiden jätskipallojen tekoa. No kaks päivää töitä ja sit on viis vapaata. Ja kohta loppuu työt kokonaan kun puolentoistaviikon päästä alkaa koulu. Kesä on melkeen ohi taas. Miten se aina meneekin niin nopeesti? Jos vaan sais ton ranteen kuntoon ennen koulun alkua, miten saan mitään aikaseks kun käsi sattuu. Ja olis hirvee hinku neuloo kaikkee mut ei vaan voi. No hyvä puoli täs on se et nyt tulee ainakin hyvin suunniteltuu kaikkee kun ei toteuttamaan pääse. Muhii vaikka mitä päänsisällä. Mut nyt maha kurnii siihen malliin et on pakko mennä aamupalalle, palailen asiaan kun on jotain näytettävää taas, muutama juttu valmistuu kuitenkin rannekivuista huolimatta ;)

1 kommentti:

Say It In Color kirjoitti...

I love your blog, I don't know how I found you, but HELLO from Texas!! God Bless You too.... sherry