perjantai 10. heinäkuuta 2009

saahan se joskus jotain aikasekskin


Jotain pientä täällä on valmistunut. Automatka Tampereelle suju nopeasti virkatessa ja kaks uutta kaktusta muutti huoneeseeni asumaan. Vielä mietin, että tekiskö noihin jotain kukintoja, nyt ovat vaan aika vihreitä. Lankana Novitan Nalle ja joku ei-novita-pörrölanka.
Muutamissa blogeissa oon myös nähny tollasii Fanttilangasta punottuja pannunalusia ja koska multakin pari kerää Fanttia löyty ja niillä ei oikeen mitään käyttötarkotusta ollu, niin päätin koittaa tehdä pannunaluset. Kävin kirjastosta hakemassa solmukirjan josta löyty muutama tommonen punonta ohje. Nää oli aika helpot ja nopeet tehdä, mut suht paljon tommoseen tota lankaa meni. Tosta vaaleenpunasen ohjeesta olis vielä myös pidempimallisen ohje kirjassa, tekis mieli sitäkin koittaa, koska tollanen pidemmän mallinen patalappu olis kauheen käytännöllinen esim uunivuu'ille. Tarttis vaan saada jostain lisää Fanttia ;)

2 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Hei! Olisiko sinulla vielä ko. ohjetta olemassa, miten teit nämä pannunaluset? Itselläni ei ole mahdollisuutta päästä suomalaisiin kirjoihin käsiksi nyt, olisin erittäin kiitollinen jos sinulta löytyisi vielä ohje :) Kiitos!

Henni kirjoitti...

minäpä voisin katsoa jos löytäisin ohjeet jostain ja skannata ne sitten koneelle niin saisin ne lähetettyä :)