sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Joulu on taas?

HiHii! :) Nyt on mullakin ihan oma Tildakirja. Löysin alesta ja pakkohan se oli sitte ostaa. Ja onhan se joulukin jo pikkuhiljaa tulossa, näitähän vois nyt jo hyvissä ajoin alkaa tehdä.



Ihania kuvia kirjan sivuilta


Ja sitte näitä muita ostoksia. Poikkesin tänään pikasesti Tampereella shoppailemassa kun muut oli sukulaisia kattomassa. Merlettossa oli pakko käydä ja kukkaro keventy huomattavasti, mut on täs nyt 12 metriä erilaisia pitsejä, harmi vaan kun siellä ei enää ollu tota vaaleenpunasta vaaleenvihreen ja vaaleensinisen värisenä niinku vappuna ostoksia tehdessä. Olisin ostanu meinaan niitäkin lisää, mut sain sentään noin paljon muita ihanuuksia. Ja valokuvakehykset Tiimarista, olivat puoleen hintaan. Noita vois jotenkin vielä vähän muokata. Sinellissäkin kävin Ideaparkissa, mut niitä ostoksia en alkanu kuvata, jotain skräppipapereita ostin...


Käsityörintamalla on hiljasta. Tai kyl jotain koko ajan tapahtuu mutta mitään ei tuu valmiiks asti. Täytyy edelleen vaan koittaa ryhdistäytyy, mut kyl näin kesällä saa vaan olla ja löhöillä. Ja katella Greyn Anatomiaa, yks sarja lisää mihin oon ihan addiktoitunu. Näit katottavii sarjoi alkaa olla jo aikamoinen lista, mut pitäis vierottaa televisiosta ja dvd-laitteista ;)

Ei kommentteja: