perjantai 26. kesäkuuta 2009

ale-ostoksia


Nyt se on sitten virallisesti kesä kun on uima-allas saatu pihalle ja pulahdettukin jo ensimmäisen kerran ihanan lämpimään veteen käsipohjaa kahlaamaan. Meitin pihalla kukkii jotkut tollaset ihanat pensaat, nimeä en kyllä osaa sanoa...

Tiistaina käytiin Ahvenanmaalla piknik-risteilemässä. Ilma oli mitä mainioin ja meri ihan peilityyni paikoitellen. Ja laivoilla oli niin hiljasta että sai oikeen nauttia olosta kun ei tarvinnut joka paikassa jonotella.
Maanantaina vietin myös vapaapäivää töistä, kun koko juhannus tuli töitä tehtyä. Maanantaina oli siis loistava päivä rynnätä aleen Saloon. Käytiin torilla nauttimassa munkkikahvit ja hölmöiltiin 4-vee kummitytön kanssa hattuostoksilla. Ja rahaa, no sanotaanko vaikka että sitä meni ihan kivasti.

K-kengän alennusmyynnistä. Tommoset ballerinat multa löytyy myös valkosena, mut ostin syksyä varten mustat kun niistä sai 50% pois. Valkoset korkkarit ihan heräteostos, mutta niin loistavat jalassa, näistä -20%.

Suomalaisen kirjakaupan, Anttilan, Glitterin ja Tiimarin ostokset. Skräppipaperit oli puoleen hintaan, samoin korvikset. Noista muistakin jotain alennuksia sai.

Ja laivalta tarttui mukaan iso määrä nameja...

Sekä suloinen Pikku Myy kännykkäkoru.
Kaikennäköisiä pieniä projekteja on kesken, maalikauppaan pitäis myös päästä. Lisää kuvia myöhemmin. Ilma on vaan niin ihana tuolla pihalla ettei millään viittis istuu sisällä blogia päivittämässä. Ja töihinkin olis taas mentävä...

Ei kommentteja: