lauantai 1. helmikuuta 2014

Viikon varrelta

Viikon ruokarakkaus: Miten mä en oo muka koskaan ennen tätä viikkoa tilannu kebabbilassa Iskenderiä? Oikeasti, aivan parasta! Mun ja kebabbien yhteinen historia ei ole kestänyt vielä edes kovin montaa vuotta ja yleensä olen aina ottanut sen perinteisin kepsun ranuilla. Tällä viikolla päätin kuitenkin kokeilla jotain uutta ja rakastuin täysin. Uusi lemppari on siis löytynyt!

Viikon hankinta: Etsinnöistä huolimatta vanhat luistimeni ovat hävinneet teille tietämättömille ja koska päätettiin poikaystävän kanssa, että viikonloppuna mennään luistelemaan, niin tänään oli marssittava Prismaan ostamaan uudet tuliterät. Kukkaroa kirpaisi, mutta jospa näillä nyt voisi muutaman vuoden luistella. Viime kerrasta tosin taitaa olla aikaa jo viisi vuotta, mutta jospa tällä tulevaisuudessa pääsisi jäille useammin. En ole varmaan maininnut, mutta harrastin nappulana jääkiekkoakin puoli vuotta, ennenkuin jouduin lopettamaan, koska partioharrastus osui samaan päivään ja siitä en halunnut luopua. Opinpa kuitenkin vaihtamaan kaunoluistimet hokkareihin. Jospa siis huomenna päästäisiin jo jäälle. (tähän hankinta kohtaan jätettäköön mainitsematta, että saatoin laittaa pienen tilauksen menemään taas H&M:ään...)


Viikon yllättäjä: Toinen ruokaan liittyvä juttu jo tähän listaan tai oikeastaan tämä on juoma. Marli Vital tyrni-mandariini-appelsiini. Pikkuisen epäilin kun kaupasta tämän mukaani nappasin, mutta päätin antaa tyrnimehulle toisen mahdollisuuden. Edellinen ei päättynyt hyvin, mutta tämä mehu kyllä yllätti täysin. Tyrni ei maistu liikaa mandariinin ja appelsiinin rinnalla ja taisin jopa pikkuisen koukuttua tähänkin. Ostan toistekin!

Viikon ärsyttäjä: Siis oikeasti, sairastuin flunssaan heti joulun jälkeen ja siitä jäänyt nuha ei tunnu hellittävän millään. Tässä on nyt kuukauden verran jo oltu kiinni nenäliinoissa päivittäin ja alkaa kyllä riittämään jo. Hyviä vinkkejä otetaan vastaan, miten tästä pääsee eroon. Mun taudit ei ole koskaan ennen kestäneet näin pitkään.

Viikon mietityttäjä: En haluaisi mainita työssäoppimisasioista, mutta kyllä on tällä viikolla pyörineet työasiat mielessä kovasti. Ensimmäinen kuukausi on nyt kuitenkin jo takana, ehkä nämä pohdiskelut ovat osittain ihan normaalejakin.

Viikon koukuttaja: Seurasin subilta Grimm-sarjan ykköskautta ja nyt kun tämä kakkoskausi tulee sunnuntai-iltaisin ihan liian myöhäiseen aikaan, oli aika hankkia kakkoskausi omaksi. Tällä viikolla olen siis iltaisin suurkuluttanut kyseistä sarjaa. Yleensä en ole jännityssarjojen ystävä, mutta tämä kolahtaa kyllä, vaikka odotankin koska saan ensimmäiset painajaiset sarjasta. Tasapainon vuoksi siis aloitimme veljeni kanssa katselemaan jälleen kerran Frendejäkin, nehän tasapainottavat huumorillaan kivasti jännitysohjelmaa.


Viikon haaveilut: Vaikka mää niin tykkäänkin, että tuota lunta saatiin lisää, niin tällä viikolla olen kovasti viehtynyt jo keväisestä vihreästä. Hetken jo harkitsin nappaavani punaiset tyynyt ja punatulkkuverhonkin jo pois ja vaihtavani ne vihreisiin, mutta hillitsin vielä itseni. Kevät on kuitenkin jo pian täällä, eli ehkä tässä vielä hetken malttaa. Kaivoin kaapista limenvihreän pitsikankaan ja haaveilin tekeväni siitä kevääksi tuubihuivin.

Viikon käsityö: neuloin viime viikonloppuna sukat ja nyt olen tämän viikon joka ilta käyttänyt monta tuntia aikaa päällekirjoen silmukoita. Kuvio on pieni, mutta homma edistyi hitaasti. Eilen tuli vihdoin valmista ja voin siirtyä seuraavaan projektiin. Lisää sukkia tiedossa, ai että noi käsityöt kyllä niin rauhottavat rankan työpäivän jälkeen!


Kuvituksena kuvia tältä päivältä. Nappasin päivän asustakin kuvan, kun nyt viikonloppusin voi päälleen laittaa muutakin kuin jakkupuvun. Alesta löytynyt farkkupaita on ihana! Ja putousta katsottaessa nautittiin itsetehtyä pizzaa, happy joekin maistui mahtavalta tahattoman tipattoman tammikuun jälkeen.

Ei kommentteja: