maanantai 17. helmikuuta 2014

Panta paleleville korvilleNyt seuraa tän blogihistoriani surkeimpia kuvia. Mutta jos nyt ei välitetä siitä, että liian painava kamera tärisi kädessäni niin että joka kuva tärähti, että ilman salamaa pimeällä parvekkeella kuvaamisesta ei tullut mitään, mutta vastaavasti ei sen salamankaan kanssa ja että olin kuvien ottamisen jälkeen ryntäämässä suihkuun hiuspesulle, niin että hiuksetkaan eivät nyt tällä kertaa ole sieltä siistimmästä päästä. Niin jos jätetään nämä asiat nyt syrjään, esitetään suurimmat pahoittelut siitä, ettei jakseta lähteä kuvaamaan parempia kuvia ja keskittytään sen sijaan tuohon uuteen pantaan.

SMC selectin Extra Soft Merino Operaa jäi lapasien jälkeen vielä melkein kokonainen kerä ja sen laitoin puikoille heti lapasten valmistuttua. Vaikka olenkin noita pipoja tehnyt kuluneen "talven" aikana erikoisen paljon, niin useimmiten käyttöä olisi kuitenkin pipon sijaan pannalle, joka suojaisi vain korvat, muttei pilaisi kampausta. Malli ei ole mitenkään itsekeksitty, vaan olen joskus aiemmin nähnyt tämmöisen samantapaisen ja silloin pidin kyseistä pantaa erittäin söpönä. Neuloin siis vain päänympärysmittaisen kaistaleen helmineuletta ja kiinnitin tuohon keskikohtaan pienemmän kaistaleen, joka saa aikaan pienen ryppyyntymisen ja siten panta näyttää päässä vähän rusetilta. Söpö tästä tuli ja varmasti olisi kovassakin käytössä, jos vain saataisiin vähän enemmän pakkasta.

Mun pitäis oikeasti yrittää leikkiä tuolla uudella kamerallani vähän enemmän kun tuntuu että olen sen kanssa edelleen ihan hukassa. Ja tosiaan, mötikkä tuntuu käteen niin painavalta, että yhdellä kädellä kuvaaminen on ihan mahdottomuus. Ostoslistalle siis kameranjalusta! Ja tehtävälistalle ohjekirjan lukemista.

Ei kommentteja: