torstai 20. kesäkuuta 2013

Syksyneuleita?!

Uusi Moda tipahti viikolla postiluukusta ja vaikka kesä ei ole vielä edes kunnolla alkanut, niin lehden sivuilta neuleet pomppasivat silmiini. Viileneviin kesäiltoihin ja ehdottomasti syksyksi. Nappasin parista suosikistani kuvat tännekin, villapaita on pidempään jo ollut haavelistoilla, ehkäpä näistä olisi joku jonka voisin laittaa puikoille.


Varsinaisesti tämähän taitaa olla lastenneule, mutta pienellä muokkailulla ohjeesta saisi varmaan aikuisellekin sopivan. Kivan yksinkertainen, itse en ehkä niin välitä tuosta blingbling-langasta, mutta malli on kiva.Tälle sivulle päästyäni pysähdyin samantien. Ihana villatakki. En osaa selittää sitä, mutta jotenkin tässä on vain kaikki kohdallaan. Väri, mallineule ja itse takki. Vimeisin suosikki myös lastenneuleista. Löysät, lämpimät villapaidat ovat ihan parhaita. En osaa kuvitella tuota paitaa vain kahdella värillä, vaan ehdottomasti tuon toisen langan on oltava kirjavaa. Malli vaikuttaa kovin simppeliltä, sopisi tällaiselle aloittelevalle villapaidan tekijälle.

Karu totuushan on kuitenkin se, että rasitin alkuviikosta rannettani niin, että viimeiset pari päivää olen ollut kiinni särkylääkkeissä, mobilatissa ja rannetuessa. Jäätelöpallojen teko on petollista. Vaikka siis kuinka haluaisi neuloa tai virkata, on pakko antaa taas ranteen rauhottua. Muistan miten nelisen vuotta sitten suututin myös ranteeni ja silloin se ei tullut toimintakuntoiseksi vielä jouluksikaan. Eli ehkä tällä kertaa annan sen levätä rauhassa, ennenkuin tartun taas puikkoikin tai koukkuihin. Ja sillä välillä jatkan näitä projektihaaveiluja.


Kuvat napattu Moda 5/2013 lehdestä

Ei kommentteja: