sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Sateisena sunnuntaina


Kukkuu, minä täällä taas! Huhheijaa, täytyy sanoa että viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet aika kiireisiä. Tunnen huonoa omaa tuntoa siitä, että en ehdi tänne päivittelemään, mutta aika ei vain riitä millään kaikkeen. Ensi viikko vielä, seuraavan pitäisi sitten olla jo rauhallisempi. En ole ehtinyt paljoa kotonakaan olla, parvekkeen kukat ovat kasvaneet poissaollessani ihan hirveästi!


Olin jo monta viikkoa haaveillut, että perunoiden ja salaatin lisäksi haluaisin parvekkeelle amppelitomaatin. Tänään Ikean reissulla tarttui pieni taimi mukaan, mietinnässä on vielä istuttaisinko sen amppeliin roikkumaan vai antaisinko olla ruukussa lattialla. Niin Ikeastahan lähdettiin oikeasti etsimään uutta ruokapöytää ja löydettiinkin, vaan eipä silti saatu ostettua. Ei ollut varastossa yhtään, nyt pitää seurailla tilannetta, että milloin varastoon ilmestyy, niin että päästään pöytäostoksille. Uudet tuolit löysin facebookin kirpparilta, ihanan tukevat verrattuina vanhoihin. Vielä kun saisi siis vaihdettua tuon pöydän uuteen ja enemmän tuolien kanssa yhteensopivaan.


Se on kyllä jännä, miten vapaapäivinä tylsistyy kovin helposti, jos ei ole mitään tekemistä. Työpäivinä miettii että voi kun olisi vapaa-aikaa vähän ja vapaapäivinä taas kaipaa tekemistä. En osaa vapaapäivinä edes nukkua pitkään, vaikka saisikin. Eilen nousin jo aikaisin siivoamaan ja tänään olin ennen puoltapäivää jo leiponut. Ikea-reissun jälkeen kutsuttiin vanhempani tänne maistelemaan enkelikakkua, ja oi, toi on vaan niin mun lempparikakkua! Marenkia, kermavaahtoa, mansikoita ja pensasmustikoita. Iltapalaksikin jäi vielä vähän!


Nappasin Ikeasta myös pienen orkidean. Antaas kattoa osaanko pitää sen hengissä. Jotenkin oli niin orpoa kun sisällä ei ollut yhtään kukkaa. Ja tämä oli niin söde!


Jotain pieniä käsitöitäkin olen ehtinyt tehdä. Innostuin viime viikonloppuna virkkailemaan pitkällä automatkalla. Vielä en ole päättänyt mitä noista tulee, katsotaan. Neuloakin olen ehtinyt aika silloin tällöin muutaman rivin, jospa tuosta joku päivä vielä tulisi keittiöpyyhe. Hitaita kesäkäsitöitä siis, ei niillä ole mikään kiire valmistua. Mutta nyt hipsin syömään iltapalaa ja sen jälkeen treffailemaan nukkumattia. Palataan asiaan viimeistään juhannuksen jälkeen!

Ei kommentteja: