tiistai 7. toukokuuta 2013

Iisi iltapala


Lähden kohta hakemaan kummityttöä harrastuksistaan ja jatkan sen jälkeen illan viettämistä hänen ihastuttavassa seurassaan, viime kerrasta onkin jo liian kauan aikaa. Sitä ennen haluan kuitenkin julkaista tänne nopean iltapala ohjeen. Näin vähän samantapaisista kuvan pinterestissä ja sovelsin nyt omat versiot. Ehdin jo muutaman maistaa ja on kyllä tosi hyviä. Tämä tulee varmasti olemaan ainoa ruokaohje täällä blogissa, leipominen kun on paljon kivempaa.


"Lihanöttöset"

Tarvitset:
Jauhelihaa
Sipulia
Tomaattia
Juustoa
Voitaikinaa (pakastealtaasta)

Ruskista jauheliha ja lisää pilkottu sipuli joukkoon. Lisää mausteita oman maun mukaan, itse laitoin vain jauhelihamaustetta. Paista ja anna jäähtyä. Sulata taikina ja leikkaa siitä kolmioita, yhdestä levystä tulee 4 kolmiota. Venytä taikinaa hieman. Kokoa keskelle jauhelihasipuliseos. Leikkaa tomaatit pieneksi kuutioiksi ja leikkaa juustosta siivuja. Lisää muutama tomaatinpala ja juustoa ja taita sitten taikinan reunat keskelle. Paista uunissa 200 astetta noin 10-15 minuuttia. Nauti!

Tän tasoista kokkaamista joka onnistuu multakin. Seuraavan kerran voisi joukkoon laittaa myös fetajuustoa ja paprikaa, sopisi varmasti. Ja voisihan näitä tarjoilla vaikka jossain juhlissakin, illanistujaisissa nyt ainakin.


Ei kommentteja: