sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Sunnuntai-iltana
Viikonloput, mikä niissä on että ne vaan menevät niin nopeasti ohi? Kuvat ovat perjantailta, jolloin kuvittelin, että tulen heti postaamaan. Vaan enpäs sitten olekaan ehtinyt, tai saanut aikaseksi, miten vain. Naistenpäivän kunniaksi ostin tosiaan itselleni tulppaaneja ja sainpas poikaystävältäkin kimpun ruusuja. Testasin uuden leivontakirjan tiikerikakku ohjetta ja koko viikonlopun kakkua aina pienen palan kerrallaan nauttineena voin sanoa, että tosi hyvä resepti. Tykkään että kuivakakun päälle tuli tuo kuorrute, se ei tee kakusta ollenkaan niin kuivan oloista. Muutenkin tuo ostamani kirja on kivoin näkemistäni leivontakirjoista pitkään aikaan, minusta siinä oli monta kivaa ja kokeilemisen arvoista reseptiä. Kirjan nimi oli siis Leivonnaiset, kirjoittajana Marina Neri.

Monet erilaiset projektitkin täällä etenevät hiljakseen. Vaan kun teet montaa asiaa samaan aikaan ja vuorotellen vähän, niin valmista tulee kovin hitaasti. Pääsiäiskortit ovat puolivälissä, neulehuiviin sain taas muutaman kerroksen lisää viikonlopun aikana, torstaina pieni nyplättyliinani tuli päättelyitä vaille valmiiksi, verhokangas odottaa ompelua ja kirjoneulesukka toista pariaan. Poikkesin lauantaina Eurokankaassa katselemassa löytäisinkö verhoihin soveltuvaa kangasta, josta saisi ommeltua sohvatyynyt. Ei oikein mikään iskenyt, nyt mietin sitä yhtä pellavakangasta, että olisikohan se sittenkin hyvää. Lankakoreihin haluan myös uudet päälliset. Nappasin äitini kirjahyllystä yhden kukkakirjankin, jo vuosia sitten kysyin lupaa tehdä kirjan kuvista tauluja ja koitan tätäkin haavetta taas toteuttaa. Vielä kun osaisi valita, että mitä kuvia seinille haluaisi.

Lähinnä tulin siis vain ilmottamaan taas, että blogiani en missään nimessä ole unohtanut. Vielä kun saisin tänne jotain valmista esiteltävääkin, tuntuvat kaikki projektini vain kovin pitkäaikaisilta. Seuraava kouluviikkokin näyttää aika täydeltä, eli saapa nyt nähdä ehtiikö viikollakaan mitään kummenpia ja ensi viikonloppukin on jo aika ohjelmantäyteinen tai siis että en tule kotosalla paljoakaan olemaan. Mutta eiköhän tämä tästä taas. Intoa ainakin riittää!

Mukavaa alkavaa viikkoa! Toivottavasti kevätkin näyttäisi jo vähän enemmän merkkejään  ja tuosta kamalasta pakkasesta päästäisiin vihdoin jo eroon, siellä on vähän liian kylmää tällä hetkellä minun makuuni!

Ei kommentteja: